![]() |
Asi Yalnızlığım....|Makaleler-Denemeler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asi Yalnızlığım....|Makaleler-DenemelerHer şey üşüdü içimde, ne hayata değdi ellerim,ne de ölümün gizlerine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kenarda bir avuç düşle gözleri bağlı çocukluğum neye gizlenirdi? Sır tutmaz dertlerim vardı sırtımda, alnımda yaşıma ters orantı bir kavga…Sonra yağmurlar indi bu şehre,sessizce ![]() ![]() ![]() Sel vurdu ömrüme, şehrime ![]() ![]() Islak saçlarımla, ıslak ellerimle geldim düş sancım; inan bu şehri ben ağlatmadım ![]() Yokluğunun emareleri çöktü omuzlarıma,yine vakit hüzne dalma vaktidir ![]() ![]() Ömrüme sızan bu sancılarla nasıl dönerim geri ![]() Ardına bir avuç kül vaat eden bir ömre sığar mı bunca yalnızlık? Şimdi bir kabus olur düşlerim,ve düşer bir bit gecenin kara yazılarına ![]() Ne zaman susacak bu kelimeler, içimdeki bu çığlık ne zaman kesilecek? Mahur gözlerine mi vurdu hazan; ne olur bir şey de ![]() Kabulümdür senden gelen… Ritmi bozuk gönlüme bir merhem sür; düş sancım! Avare yürüyüşlerime yol ol, iz ol ![]() kimliğimden hatırıma düşen ismim ol ![]() ![]() ![]() Gök kuşağında düşleri uçurma vaktidir ![]() ![]() ![]() Bitişimdir içimdeki suskunu terk edişim ![]() ![]() ![]() Sensiz düşlere kanmayışım ![]() ![]() Ben hâlâ unuttuğun duraktayım… |
![]() |
![]() |
|