Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Makaleler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gelme, gitmede, yaryalvarırım

Gelme Artık Yar..Yalvarırım Gelme Ama Gitmede...

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gelme Artık Yar..Yalvarırım Gelme Ama Gitmede...

Ahh Yâr
Gelme artık yarYalvarırım gelme ama gitmede

Bir hazan mevsiminde karşıma çıktığında, bilir miydim bu kadar yaralayacağını yüreğimi?
Ah sevgili Bilir miydim defalarca gidip geri geleceğini ve her gidişinde bir parça daha götüreceğini yüreğimden? Bilir miydim her gidişinde daha büyük olacağını o parçanın söyle?

Halbuki sen değil miydin tüm yaşadıklarımı bilen ve sen değil miydin bana zarar gelmesini istemeyen?
İstemezken hiçbir acıyı çekmesini yüreğimin neden yaktın sevgili, neden kışa döndürdün bendeki sevgini?

Çok mu şey istemiştim senden? Neden bu kadar ağır gelmişti herşey ikimize?
Yapmamız gereken tek şey sevmekken birbirimizi, biz, neden sevgi dışında herşeyi dolu dolu yaşadıkta hep erteledik söylenmesi gerekenleri ve neden sakladık sevgimizi?
Bir senin yanında yaşarken saflığı, bir senin yanında güçsüzken ve ilk senin yanında ağlamışken savunmasız; neden hep kelime atlarına sakladık yüreğimizi?

Çok mu şey istemiştim gerçekten hayattan?
Koluna girip yürürken yolda, yüzüme yansıyan tebessüm müydü fazla kaçan mutluluk?
Yoksa uzaktayken , bir çağrının gelmesiyle sana ait olan,; yüreğime düşen heyecan parçası mı ağır gelmişti de, bu hale düşmüştü sevdamız?
Hayat ne istedi bizden, yoksa biz mi hayatı yok ettik erkenden?

Neden birden değişti herşey? Bahar neden kışa dönüştü aniden?
Halbuki sen bilirdin , kıştan ne çok korktuğumu sevgiliHalbuki en çok sen bilirdin, kışları üşüyen ellerimin yüreğimide vurduğunu ve o yüreğin sadece senin gözlerinde huzur bulduğunu

Biliyorsun değil mi?
Bunu benden de iyi biliyorsun sevgili
Bildiğin halde yapıyorsun, inat uğruna yaşatıyorsun tüm acıları bana Acı çekmem için gelip gelip gidiyorsun yüreğime Her gelişinde bir parça mutluluk çalıyorsun ağzıma ve her gidişinde yüreğimden bir parça daha götürüyorsun yanında
Neden sevgili? Neden yapıyorsun? Nedir istediğin ve benim bir türlü bilemediğim?

Ne güzeldi sana dair olan hayallerim, ne büyüktü o hayallerin verdiği mutluluk yüreğime

Halbuki seninle şiir gibi bir hayat yaşayacaktım sevgili Sen 29 harftin dilimde, bir anlam katabilmek adına hayatın içine
Ve sen her gittiğinde bir harf intihar etti kendi zehiriyle

Neden yar? Ah yar neden? Neden gelip gelip gidersin hala yüreğimden? Neden azad etmezsin ellerindeki yüreğimi yada neden öldürmezsin acımadan insafsızca?

Git sevgili, git Git artık Hiç düşünmeden, tüm "sen"i sırtla bendeki ve bakmadan ardına git Yüreğini yüreğimden al ve git

Yada gel be sevgili Sebep aramadan, sual sormadan gel Sadece sevmek adına gelSadece benim olmak, sadece senin olmak adına gel Biz olmak adına gel

Gelebilir misin?
Hayır
Gelebilir miyim?
Hayır

Gelme artık yalvarırım yar Gelme ama gitme de Dokunma içimdeki "sen"e Ben mutluyum böyle Bırak içimdeki "sen" kalsın bana sen gitsende yüreğimden, ben üşüsem de peşinden
Yada hiçbiri işte

Tıkanıyor sonu sen olunca kelimelerArdından intihar eden harfler tükeniyor, kağıda değer değmez yok oluyor
Artık anlatamıyorum hiçbirşeyi eskisi kadar güzelArtık yüreğim dökülmüyor sayfalara

Ah yar

Alışmışken senin kalbimdeki sessiz usul haline, gelip gelip daha ileriye itiyorsun ya hançerini kalbime, sözlerinle bitiriyorsun ya beni Diyecek söz bulamıyorum yüreğine

Susuyorum artıkSusturuluyorum belki de

Gelme artık yarYalvarırım gelme ama Gitmede

(alıntı)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com