Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Makaleler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ile, ilgili, kitap, makale

Kitap İle İlgili Makale

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kitap İle İlgili Makale

Kitap ile ilgili makale

Kitap okumak bence hayattaki en güzel şeylerden biridirKitap insana bir çok

şeyi ğretirBilgilendirir ve kültürlendirirKitapların benim hayatımda büyük bir yeri var-

dırSürekli okumak hatta başından hiç ayrılmak istemiyorumKitaplar bende öyle bir

alışkanlık yaptı ki okumadan duramıyorum

Kitaplar insana unutulmaz şeyler yaşatırKitaplar insanın yalnızlığını giderirBi-

zimle arakadaş olurlarKitaplar bizim hayatımızda yardımcımızdırKitaplar insanı hayata hazırlarKitap bize sevinç ve mutluluk hissi verirVe bence bu hisleri yaşamak çok güzel bir duygudur ha-

yata hazırlarKitap bize sevinç ve mutluluk hissi verirVe bence bu hissi yaşamak çok

güzel bir duygudur

Ben en çok macera kitaplarını ve şiir kitaplarını seviyorumAyrıca masalları ve

öğüt veren kitapları da severimRoman,masal,hikaye gibi kitaplar bizim kişiliğimizin

aynasıdır

Ben kitapları çok seviyorumVe bu yüzden hep bir kütüphanem olsun istemişim-

dirKitapların hepsi benim olsa ne güzel olurduHepsini okurdum Hiçbirini incitmez

Sayfalarını yırtmazdımOnları okurdumBenim kitaplara duyduğum sevgi gerçek bir

sevgiBen kitapları asla bırakmam,bırakamam

Bence herkez kitap okumalıOkuma yazma bilen bir kişi için bu hiçte zor bişey

değilBence kitap okumak, internette vakit geçirmekten, televizyon izlemekten,ve bir-

çokşeyden daha güzel

Kitaplar gerçek dostudurSeni asla sırtından vurmazYalan söylemez ve seni

üzmez

Arkadaşlar size tavsiyem sizde kitap okuyunVe onlarla arkadaş olunSiz onları

bırakmazsanız onlarda sizi bırakmaz!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com