Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Makaleler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
deneme, örneği

Deneme Örneği

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Deneme Örneği

Hep Ben Deriz
hep kendimizden büyük işlerlerle uğraşırız
bir yanımız duygusalsa hele,hayal üstüne hayal kurarızbu hayaller gittikçe ulaşılması zor dediğimiz düş olan ütopyalara bırakır kendinitabi bunun farkında olmayız,öylesine yıldızları sayarız beyaz gecelerde,öylesine sonra uyuruz kış ayıları gibi
hep kendimizi kandırırızgerçeklerden,doğrulardan konuşmaktan kaçınırızkaçan kovalanır misali hep kendi gölgemizden korkarızkendi kendimizi yakarız
hep yavaş yaşamayı ve huzurlu olmayı isterizzahmet,sabır,inanç gibi sağlam kalelerimize sığınmak nedir yahut ne değildir bilmeyizbilmeyiz,çünkü dert etmeyiz yanıbaşımızda esen hayatıbelki bu yüzden hayatı hep boşveririzolduğu gibi kabul etmektense,kendi at gözümüzle görürüz karşıki kıyımızı
ve hep konuşuruz her konudanan olur futbol yorumcusu,an olur kaldırım ağası,an olur gazelden telden çalarızilla bir şeylere havamızı ayağımızı bırakıveririzrahat durmayız çünkü boş kalmaktan,dünyaya olumsuz yönde zarar vermekten üstümüze yokyok,ee sözde insanız bizpeh peh insanmışız biz?
hep ben’i ön plana atarızben seviyorumben yapıyorumben ediyorumben yazıyorumben okuyorumben güzelimben yakışıklıyımben benimbaşka biri umrunda değilderiz hep
anlayacağınız dev aynalarımız bitmez,bencillik edebiyatında

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com