![]() |
Yemek İçmek Yasak -Skeç- |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yemek İçmek Yasak -Skeç-YEMEK İÇMEK YASAK İki adam karşılıklı oturur ![]() ![]() I ![]() ![]() ![]() II ![]() ![]() ![]() ![]() I ![]() ![]() ![]() II ![]() ![]() I ![]() ![]() ![]() II ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I ![]() II ![]() ![]() ![]() I ![]() ![]() II ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I ![]() II ![]() ![]() ![]() I ![]() ![]() II ![]() I ![]() ![]() II ![]() ![]() ![]() I ![]() ![]() II ![]() I ![]() ![]() II ![]() I ![]() ![]() II ![]() I ![]() ![]() II ![]() I ![]() ![]() ![]() ![]() II ![]() ![]() I ![]() ![]() ![]() ![]() II ![]() ![]() I ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() II ![]() ![]() I ![]() ![]() ![]() II ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yemek İçmek Yasak -Skeç-I ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() II ![]() I ![]() ![]() ![]() ![]() II ![]() ![]() I ![]() ![]() II ![]() ![]() I ![]() II ![]() I ![]() ![]() II ![]() ![]() I ![]() ![]() II ![]() ![]() ![]() I ![]() ![]() II ![]() ![]() I ![]() ![]() ![]() II ![]() ![]() ![]() I ![]() II ![]() ![]() I ![]() II ![]() ![]() B ADAM: Naaaptın sen ![]() ![]() İ ADAM: Niye, intihar et ızgara etten daha mı lezzetlidir? B ADAM: Hayır değil ![]() ![]() İ ADAM: Var bizim kasapta ağzına kadar dolu ![]() B ADAM: Öyle var da yani senin için yok ![]() İ ADAM: Heee geçen ayki parayı vermedik diye vermiyor hain adam ![]() B ADAM: Öyle demiyorum ![]() ![]() İ ADAM: Efendim? B ADAM: Bu bir yooook ![]() İ ADAM: Nasıl yok? B ADAM: Et yok ![]() ![]() İ ADAM: Heeeeee B ADAM: Yok farzet ![]() İ ADAM: Heeee masusçuktan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yemek İçmek Yasak -Skeç-B ADAM: Et yokmuş gibi davran ![]() ![]() ![]() İ ADAM: Neyim? B ADAM: Ot obur ![]() ![]() İ ADAM: Ben biraz geç anlıyorum diye sen bana inek mi demek istiyorsun? B ADAM: Estağfurullah ![]() ![]() ![]() ![]() İ ADAM: Et yok ![]() B ADAM: Et yooook ![]() İ ADAM: Bundan sonra iyisi mi tereyağ, reçel, peynir yerim ![]() B ADAM: Yiyemezsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İ ADAM: Bunları yiyemiyorum ki abi zaten ![]() ![]() ![]() ![]() B ADAM: Yenge obur mu? İ ADAM: Yok hamile ![]() BİRİNCİ ADAM: Ha! Tamam o zaman ![]() ![]() ![]() ![]() İ ADAM: Hayır efendim yapmamam gereken şeyleri söylüyorsun ![]() ![]() B ADAM: İşte bütün bunlar yasak ![]() İ ADAM: Yaşamanın ne anlamı kaldı o zaman? Yeme, içme, eğlenme ![]() B ADAM: Ben doktor değilim ki ![]() İ ADAM: Nesin sen? B ADAM: Ben mahallenin yeni muhtarıyım kardeşim ![]() |
![]() |
![]() |
|