|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
büyük, insan, skeçler, tarihi, öğretmen|tiyatro |
![]() |
En Büyük İnsan (Öğretmen)|Tiyatro Tarihi Ve Skeçler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Büyük İnsan (Öğretmen)|Tiyatro Tarihi Ve SkeçlerHÜKÜMDAR : Vezir,bugün ülkemizin en büyük insanını seçecektik ![]() VEZİR : Evet Hükümdarım ![]() ![]() HÜKÜMDAR : Tek tek girip kendilerini anlatsınlar bakalım ![]() ![]() VEZİR : Emredersiniz efendim ![]() ![]() MİMAR : Merhaba Hükümdarım ![]() ![]() ![]() ![]() HÜKÜMDAR : Neler yaptın mesela? MİMAR : Su taşkınlarını önlemek için barajlar yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HÜKÜMDAR : Güzel ![]() ![]() ![]() DOKTOR : Hükümdarım, ben bir doktorum ![]() ![]() ![]() HÜKÜMDAR : Neler yapıyorsun? - DOKTOR : Doğuştan kör olanların gözlerini açabiliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HÜKÜMDAR : Aferin ![]() ![]() MÜHENDİS : Hükümdarım,ben bir mühendisim ![]() ![]() HÜKÜMDAR : Sen neler yapıyorsun? MÜHENDİS : İnsanların işlerini kolaylaştıracak iş makineleri icat ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HÜKÜMDAR : Çok güzel ![]() ![]() VALİ : Hükümdarım,ben bir valiyim ![]() HÜKÜMDAR : Anlat bakalım sayın Vali,sen neler yaptın? VALİ : Efendim,gece gündüz demeden ülkemin sorunlarıyla uğraştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HÜKÜMDAR : Aferin,çok güzel ![]() ![]() ![]() öĞRETMEN : Şu yaşlı halimden olsa gerek siz de dahil hiç biriniz beni tanımadınız ![]() HÜKÜMDAR : Daha önce karşılaşmış mıydık? öĞRETMEN : Evet karşılaşmıştık ![]() HÜKÜMDAR : Kimsin sen? öĞRETMEN : Ben şu gördüğün mimarın, doktorun, mühendisin valinin ve sizin yani bu ülkenin hükümdarının öğretmeyim ![]() ![]() MİMAR : Hocam,siz ha? DOKTOR : Hocam, kusurumuzu bağışlayın,bir an tanıyamadık ![]() MÜHENDİS : Affedin hocam ![]() ![]() ![]() VALİ : Evet,aradan çok zaman geçti,tanıyamadık ![]() ![]() ![]() HÜKÜMDAR : Evet arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TOPLUCA : öğretmeninizi seçiyoruz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|