Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, garip, hasta, kuşun, yapar, yuvasını

Hasta: Garip Kuşun Yuvasını Allah Yapar.

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hasta: Garip Kuşun Yuvasını Allah Yapar.

HASTA: Garip kuşun yuvasını Allah yapar
DOKTOR: Akbaba bi de acayip bi kuştur Kuş yemi yemez
HASTA: Yemez
DOKTOR: Akbaba kul başı kuş başı doğrar, insan yer
HASTA: Yok benimki birinci gün köpeği yedi
DOKTOR: Yok yaa!
HASTA: Bi kaniş vardı böyle hemen götürdü
( Akbaba sesi çıkararak yer)
DOKTOR: Sizin akbaba acayip bi cins Sizinki köpeğe meraklı Peki akbaba köpeğinizi yiyince karınız ne yaptı?
HASTA: Ağlıyo
DOKTOR: Bi ağlıyo bi gülüyo
HASTA: Hı karı deli mi ne?
DOKTOR: Allah Allah Biz hanımı alalım içeriye
HASTA: Yok hemen almayalım
DOKTOR: Niye?
HASTA: Biraz huylandı Buraya silah zoruyla getirdim zaten Şimdi ben onu birazdan içeriye alırım Ama sen onu birden muayene etme Alınabilir Sanki ben deliymişim gibi önce beni muayene edersin Bu arada da onu götürürsün
DOKTOR: Tamam yalnız bi şartım var Muayene sırasında işime karışmak yok
HASTA: Yok Ben uzmanlığa saygısı olan bi iş adamıyım doktor
DOKTOR: Teşekkür ederim Hanımefendiyi alalım içeriye
HASTA: Bak şimdi neler yapıcak İnsanı delirtebilir
DOKTOR: Nee?
HASTA: İnsanı delirtebilir Seni de Aaaah gel güzelim Doktorcum işte karım Meloş Karıcım işte sana sözünü ettiğim doktor
DOKTOR: Nasılsınız hanımefendi?
KADIN: Teşekkür ederim
HASTA: Doktor Doktor Gel gel gel İlk başlarda böyle normal davranmasına aldanma sakın
DOKTOR: Anlamadım
HASTA: İlk başlarda böyle normal davranmasına aldanma sakın
DOKTOR: Daha sonra mı anormalleşiyor?
HASTA: ( Güler) Doktor seninki de arada sırada geliyo gidiyo geliyo gidiyo
DOKTOR: Hanıımefendi sizi şöyle rica edelim lütfen Atilla Matilla bey siz de şöyle oturun
HASTA: Teşekkür ederim doktor(Sedyenin kenarına oturu Sedye havaya kalkar Sinirlenir Karısı güler) DOKTOR: Hop hop hop hop sinirlenmek yok Her şey gayet normal Harhangi bi terslik yok Bakın her şey eskisi gibi
HASTA: niye bana öyle yapıyo?
DOKTOR Üzerinde durmayın Üzerinde durmayın
HASTA: Duramıyorum zaten atıyo beni
KADIN: Kocacım İstersen sen burda otur Ben divana geçiyim
HASTA: Olur mu öyle şey Biri görse ne der? Doktor kadını divana atmış, kocası da angut gibi bakıyo der
KADIN: Kültürsüz
HASTA: Bunun kültürle ne alakası var Ayrıca ben her sabah kültür fizik hareketleri yapmıyo muyum? ( Hareketler yapar) şunlar ne
DOKTOR: (hasta gibi bacaklarının arasından) Atilla Matilla bey Atilla Matilla bey
HASTA: Canııııım
DOKTOR: Atilla Matilla bey
HASTA:Doktorcuuum Niye öyle garip duruyosunuz? Ayakta konuşsak olmaz mı?
DOKTOR: Atilla Matilla beyciğim Şuraya oturur musunuz lütfen?
HASTA: (Dikkatle divana oturur ) Hıııı!
(Karısı güler) doktor başlıyo
DOKTOR: Her şeyi değerlendiriyorum, merak etmeyin Atilla Matilla bey!
Tamam
HASTA: Yine acayip hareketler yapmaya başladın böyle
DOKTOR: Şimdi klasik bi test yapıcam
HASTA: Klasiği anladım da test ne demek oluyo?
DOKTOR: Gayet basit Bununla şöyle dizinizin altına tık tık
HASTA: Tık tık niye?
DOKTOR: Sinirsel tepkinizi ölçmek için Ayak ayak üzerine atın lütfen Teşekkür ederim
(Hasta ayak ayak üzerine atar Hastanın dizine bi çekiçle vurur Hasta sağ kolunu oynatır)
HASTA: Niye öyle oluyo?
DOKTOR: Orijinal bi tepki
HASTA: Benim her şeyim orjinaldir fabrika çıkışlı sağlam
( Aynı dizine tekrar vurur Hasta bu kez iki kolunu birden aynı anda oynatır Kanat çırpma hareketleri yapar) böyle kanat çırpıyorum
DOKTOR: Akbaba gibi Sinirlerde aşırı hassasiyet
( Kadın güler, kocası ona doğru yürür, kadın gülmeye devam eder)
HASTA: Bak duydun mu? Ben sana her zaman hassas bi adamım derdim de inanmazdın Doktor bile hassasiyetimi bi raporla tastik etti Hassas bi kocan var
( Doktora doğru gider Divana oturur)
DOKTOR: Ayak değiştirelim lütfen
HASTA: Şu iyi mi?
DOKTOR: Güzel (Dizine vurur ve hasta doktorun karnına tekme atar)Aaaaahhhh (Kadın güler)
HASTA: Gülme gülme bak doktor aşırı hassasiyetim karşısında hörmetle eğiliyor Sen yok musun ahhhh diyor? Böyle hassasiyet görmedim diyor Doktor sen de uzattın ama bak kadın deliriyor
DOKTOR: Haklısınız Sinirlenmemem lazım Gayet sakin olmalıyım
HASTA: Senin sakin olman lazım doktor Sana arada sırada geliyolar
DOKTOR: Evet hanımefendi sıra sizde
KADIN: Anladım efendim
DOKTOR: Güzeeeelll
HASTA: Hop hop hop hop ne demek güzeeeellll
DOKTOR: Hoppalaaa
HASTA: Ne demek hoppala Sen karımın bacaklarına bakıcan Güzeeeeell diycen Biz burda durcak mıyız?
DOKTOR: Atilla Matilla bey ben karınızın leb demeden leblebiyi anlamasına güzel dedim Çünkü bana kalırsa karınızın bacakları hiç de o kadar güzel diyil
HASTA: Ne demek öyle hiç de fazla güzel diyil?
DOKTOR: Allah Allah Allaaah Allaaaaah
HASTA: Ne demek Allah ALLAH Ya sen karımın bacaklarına çirkin diycen biz böyle durcak mıyız burda
KADIN: Teesssüf ederim
DOKTOR: Hanım kızım bi de sen başlama Allah aşkına
( Kadının dizine vurmak için Kocası sandalyenin üzerine çıkar Doktor kadının dizine vurur)
KADIN: Iıııııııııııııh!
HASTA: Bu ne demek doktor
DOKTOR: Ne diye öyle çıktınız
HASTA: Kuş bakışı bakıyorum
DOKTOR: Öyle mi?
( Doktor kadının dizine vurur)
KADIN: Iıııııııııh,ıııııııııh, ıh, ıh
HASTA: Doktor bunu bana izah eder misin?
DOKTOR: Edemiycem terbiyem müsait değil Neyse şimdi bu bitti Psikanalize başlayabiliriz Uzanın
HASTA: Niye?
DOKTOR: Konuşucaz canım
HASTA: Ama niçin?
DOKTOR: Gelmişinizi geçmişinizi öğrenip ona göre tedbirler alıcaz Uzanın lütfen
HASTA: A evet anladım doktor
DOKTOR: Bravo
HASTA: Ben şöyle uzanayım doktor Ben şöyle uzanıyorum ( sedyenin üzerine yatar Yan döner)
DOKTOR: Atilla Matilla bey eğer lütfederseniz, mümkünse eğer öbür tarafa döner misiniz lütfen?
HASTA: Ya dur doktor ben biraz kestiricem İyiyim ben böyle elleme yaa
DOKTOR: Tamam da kardeşim yüzünüzü görmem lazım, izi daha yakından tanıyabilmem için
HASTA: Tanıştık ya canım demin Atilla Matilla serbest
( Kadın güler Doktor sinirlenir)
DOKTOR: Gülmeyin lütfen
HASTA: Bravo doktor bastır
DOKTOR: Lütfen döner misiniz?
HASTA: Tamam sizin güzel hatrınız için dönerim doktor
DOKTOR: Güzel şimdi farzedelim ki
HASTA: Farzetmeyelim doktor Ben faraziyelerle filan uğraşamam Ben gerçekçi bi adamım
DOKTOR: Uzanalım Hayal edebilir miyiz?
HASTA: Aaaa Hayalim çok kuvvetlidir İhracatçıyım (Yatar)
DOKTOR: Tatilde olduğunuzu hayal edebilir misiniz?
HASTA: Anasını bile satarım doktor Yunan adalarına gidelim mi? Türkün gücünü ispatlayalım
DOKTOR: TAMAM Atilla Matilla bey Tamam kardeşim de lütfen yatarak konuşun ( Hasta oturmaktadır)
HASTA: Ah işte bi onu yapamıyorum Ben doğrulunca konuşuyorum da yatınca uyuyorum Bazen uyanıyorum bakıyorum Karım oturmuş yatağın içinde gülüyo
HASTA: Bana gülüyomuş
HASTA: Horluyormuşum ( Kadın güler)
DOKTOR: Gülmeyin lütfen
HASTA: (El çırpar) Bravo doktor
DOKTOR: Neyse nerde kalmıştık?
HASTA: Horlamak Ben horluyorum karı gülüyo
HASTA: Hiç horlayan adama gülünür mü? Horlama nedir?
DOKTOR: Nedir?
HASTA: Doktorlar bilmez Horlama bi erkeğin erkekliğinin gücünün sesli ifadesidir
HASTA: Buna gülünür mü?
DOKTOR: Buna gülünmez
HASTA: Bu karı gülüyo
DOKTOR: Bi daha kocanız horlayınca güldüğünüzü duymayayım hanımefendi
HASTA: (Hasta alkışlar) doktor
DOKTOR: Atilla Matilla bey şimdi diyelim ki
HASTA: Şimdi bi şey demiyelim doktor
HASTA: Şimdi yatarken bi şey deriz Birinin kulağına gider, vallahi dedikodu filan olur haa!
(Karısı yine güler, Doktor sinirli bir şekilde bağırır)
DOKTOR: Gülmeyin, gülmeyin dedik be
HASTA: Bravo doktor ye beni(Alkışlar) doktor Doktor Federasyon başkanı olacak adamsın Allah cezamı versin
DOKTOR: Şimdi madem istemiyorsunuz Bi şey demeyelim ama gelin şöyle bir düşünelim
HASTA: Aman doktor düşünmeyelim be
DOKTOR: Niçin?
HASTA:şünen kafalara zararlı fikirler üşüşür doktor Düşünmek öyla sanıldığı kadar iyi bi şey diyildir Çok düşünen insanın saçı dökülür,beli bükülür Bak benim saçım dökülmedi, belim bükülmedi Niye? Ben hiç düşünmem Ben harekete geçerim doktor Biz sülaleden böyleyiz Benim dedem hareket ordusunda savaşmış Benim babam hareket memuruydu Ben hareketli bi insanım ( Kadın yine güler) Kadın hareketlerine dikkat et seni fena yaparım haaa!(Kadının üzerine yürür)
DOKTOR: Atilla Matilla bey Atilla Matilla bey
HASTA: Ne eyle Atilla Matilla ne konuşuyosun öyle be Harekete geçeceksen geç artık haa Doktorsun diye geldik Öööle duruyosun be ne var? Harekete geçme zamanı geldi Harekete geçmekte geç kalmayalım doktor Amaaan ben geç kalmaktan çok korkarım haa Valla ben o yüzden saatimi bi saat geri alırım Herkesin saati üçse banim ikidir Herkesin saati dörtse benim üçtür Benim altı saatim var ve ben her gün birini takarım Pazar günleri saat takmam Pazar saat tik taklarından nefret ederim doktor Ben Pazar günü naparım? Ben Pazar günü pazara çıkarım Pazara çıkar naparım? Saat alırım Nasıl saat? Guguklu saat Guguklu saat ne der Guguk guguk der Daha ne ister benim saatim? Tamam bana deli diyorlar Tamam ama ben deli değilim Bi deli bu kadar seri bu kadar mantıklı konuşabilir mi doktor? Kırk küp kırkından kulpu kırk küp Lap lap lapa lapa lüp lüp lapa lapa kar yağdı dedem o zaman sağdı Benim dedem deliydi biliyo musun doktor? (Doktor düşer bayılır Hasta onu havada tutar Yere yatırır) doktor doktor
(Kadın gülmektedir)
HASTA: Gülme be kadın gülme be kadın bu gidişle seni tedavi ettiremiycem Bu gün bu kaçıncı doktor
YAŞA DOKTOR
( Doktor bir sedyenin üzerinde uyumaktadır Hemşire içeriye girerek doktoru uyandırır)
Hemşire:Doktor bey Doktor bey ( Bağırarak) Doktor bey
DOKTOR:Allah ne oldu? Turizm mi patladı yoksa?
HEMŞİRE: Hayır efendim, hasta geldi
DOKTOR: Evladım burası doktor muayenehanesi Tabiki hasta gelecek İneğine baktırmak isteyen köylü gelecek değil ya? Allah Allah Allah Allah Dünya acayip, memleket tuhaf Hayat çetin, geçim zor İnsanın kafası karışıyor tabiii Kafanın karışmasını istemiyorsan ne yapacaksın evladım? Hiçbir şeye kızmayacaksın, sinirlenmeyeceksin Olayları olağan karşılayacaksın Sakin olacaksın Anladın mı yavrucum?
HEMŞİRE: Anladım efendim
DOKTOR: İyi hadi bakalım Şimdi sakin sakin çık Hastamızı içeri getir
( Hemşire koşarak gider)
DOKTOR: Hop hop hop hop hop (Hemşire durur)
DOKTOR:Yavaş yavaş evladım ( Hemşire ağır adımlarla dışarı çıkar Hasta dışarıdan güler İçeri girer Hemşire gibi hareketler yapar)
HASTA: Sizin hemşire
DOKTOR: Evet
HASTA: Buraya normal girdi Anormal çıktı Demek ki doktor sensin Merhaba doktor
DOKTOR: Merhaba efendim hoş geldiniz
HASTA: Hoş bulduk Ben Atilla Matilla
( Doktorla Atilla tokalaşırlar Hasta doktorun elini hızla sıkar Doktorun canı yanar)
HASTA: Nasılsınız doktor?
DOKTOR: İyiydim Buyrun şöyle oturun Atilla Matilla bey
HASTA: Tamam, ama yanlış anlaşılmasın Benim hiçbir şeyim yok
HASTA: Aklım tıkır tıkır, ruhum fıkır fıkır, sinir sistemim saat gibi Tirik tırak, tirik tırak, tan tan tan tan, guguk guguk guguk, din din dan din din dan din din dan din din dan din din dan( Müzik eşliğinde söyler)
DOKTOR: Hiç bir şey yok valla iyi Yok maşalllah
HASTA: Hasta olan karım
DOKTOR: Öyle mi vah vah!
HASTA: Vah vah doktor Yani bir kadın ne bileyim doktor, verem olabilir ince hastalıktır, manalı hastalıktır, bir kadına yakışır Ne bileyim suçiçeği olabilir, çiçek zarif hastalıktır Şeker olabilir tatlıdır Benim karım Allah kahretsin bir acayip oldu doktor
DOKTOR: Tamam da Atilla Matilla Bey
HASTA: Bir dakika daha bitmedi Sözümü kesme Sana kendim hakkında bilgi vereyim ki hastanın yaşadığı ortamı anla Ben bir işadamıyım doktor İş bitiririm Yani serbest ekonomi Liberal ekonomi Eskiden de serbest sitilde güreşirdim
DOKTOR: Tamam da ne ilgisi var bunun onunla?
HASTA: Çok yakın doktor Adeta aynı doktor Rakibini kontrol edeceksin Tek dalacaksın El ense Kafa kol Bastırdın mı çırpma, kazıklama, künde kilit Bi uyandım işe bir çift daldım piyasaya Bir arkasına dolandım Bir künde iki puanı kaptım Bir köprü vaziyeti Bastırıyorsun para geliyor Bir köşeyi döndüm, bir sınıf atladım Artık beni tutabilene aşk olsun Tuttuğumu koparmaktayım ki doktor, (Sandalyenin başını tutar elinde kalır)İşte karım bu hızlı başarıma, bu hızlı gelişmeme dayanamadı Ruhu karıştı, fikri alt üst oldu Biraz üşüttü doktor
DOKTOR: Evet karınız ne yapıyor?
HASTA: Ne yapıyor? Bir şey yapmıyor Şu anda dışarıda bekliyor
DOKTOR: Haaa! Özür dilerim Yanlış anlattım galiba Şey diyecektim yani Karınızdan şikayetiniz ne?
HASTA: Ben başkasına karısını şikayet edecek adam mıyım ? Ben müzevir miyim, ben gambaz mıyım, ben muhbir vatandaş mıyım ? Bir yanlışı varsa cezasını veririm Ama asla şikayet etmem
Doktor: Çok özür dileyeceğim, gene yanlış sordum, ifade edemedim tam Şey diyecektim yani Karınızın şikayeti ne?
HASTA: Benden?
DOKTOR:Hay boynum altında kalsın Adam haklı yav Doğru dürüst soramıyorum ki bi türlü Şimdi şöyle söyleyeyim efendim Karınızda ne gibi emareler, arazlar oldu da bunca işinizin gücünüzün arasında bana gelmek lütfunda bulundunuz Atilla Matilla bey?
HASTA: Lafı bu kadar dolaştıracağınıza karınızın nesi var desenize doktor bey!
DOKTOR:Hay aklınızla bin yaşayın Birden aklıma gelmedi o laf
Hasta: Sizde akli bir zafiyet hissediyorum Bir doktora görünseniz
DOKTOR: Karınızın nesi var?
HASTA: Gülüyor doktorum
Doktor: Anlamadım canım?
HASTA: Gülüyor gülüyor
DOKTOR: Eeeee tamam da yani her kadın güler
HASTA: ( Kızar) Ne demek her kadın Benim karım her kadına benzemez Ben her erkeğe benziyor muyum? ( Karate hareketleri yapar)
DOKTOR: Bir doktor olarak söylüyorum maşallah hiç bir erkeğe benzemiyorsunuz
HASTA: O zaman beni bırakalım gelelim karıma
DOKTOR: Gelelim karınıza
H: Bu kadın her şeye gülmüyor doktor Bu kadın yalnız bana gülüyo Benimle bozdu kadın Sanki ben anormalmişim gibi ben ne yapsam ben ne söylesem ha ha ha ha ha katılıyor kalıyor doktor
D: Kadın normal ( DÜZELTİR) kadın anormal Peki fena mı Atilla Matilla bey?
H: E fena tabi şimdi İnsan içine çıkaramaz oldum Yani ne bileyim ticari itibarımı zedeliyor zevzek kadın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com