|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çocuk|tiyatro, pazarlamacı, skeçler, tarihi |
![]() |
Pazarlamacı Çocuk|Tiyatro Tarihi Ve Skeçler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pazarlamacı Çocuk|Tiyatro Tarihi Ve SkeçlerPAZARLAMACI ÇOCUK ANLATICI : Kadının evle ilgili sorunlar bir yana, çalışan kadının sorunları hiç bitmiyor zaten ![]() ![]() ![]() ![]() Ters taraftan kadın yorgun argın girer ![]() ANLATICI : Rahatça gerindiniz ![]() Kadın gerinir ![]() ANLATICI : Yorgunsunuz ![]() KADIN : Yorgunum ![]() ANLATICI : Çok yorgunsunuz ![]() KADIN : Çok yorgunum ![]() ANLATICI : Tek bir ses bile duymak istemiyorsunuz ![]() KADIN : Tek bir ses bile duymak istemiyorum ![]() ANLATICI : Ama unutmayın ki hayatın her anında küçük bir sorun çıkabilir ![]() KADIN : (Anlatıcıya döner ![]() ![]() ![]() Kapı zili üstüste çalmaya başlar ![]() KADIN : Offf ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın kapıyı açar ![]() ![]() PAZARLAMACI : İyi günler hanfendi abla ![]() ![]() ![]() KADIN : Ne oluyor be? Sen kimsin? Ne istiyorsun? PAZARLAMACI : Ben bir şey istemiyorum, siz istiyorsunuz ![]() ![]() KADIN : Allah allah, sen kimsin çocuğum ![]() PAZARLAMACI : Haklısın abla, tanışmayı unuttuk ![]() ![]() KADIN : Adın Cengiz ise, arkadaşların sana niçin Nuri desinler? PAZARLAMACI : İyi ya abla, bizde demezler diyoruz ![]() ![]() ![]() KADIN : Saçmalama ![]() PAZARLAMACI : Ama kapı zilinin üstünde Şahabettin yazıyor ![]() KADIN : O babamın adı ![]() PAZARLAMACI : Zil babanın mı? Seni görmeye gelenler bu zili kullanamıyorlar mı? Sizin ailede herkesin ayrı bir zili mi var? Memleket nere Zile mi? KADIN : Yahu sen ne istiyorsun evladım ![]() PAZARLAMACI : Ben ansiklopedi satarım abla ![]() ![]() KADIN : Bana ne! PAZARLAMACI : Sana ne olur mu abla, sen alacaksın ![]() KADIN : Bak çocuğum, çok yorgunum, aşırı sinirliyim ![]() ![]() PAZARLAMACI : Tamam abla, kimseye zorla birşey satacak değiliz ![]() ![]() KADIN : (Bağırmaya başlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PAZARLAMACI : Bir dakka hanfendi bir dakka ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN : Mehmet Çubukoğlu kim? PAZARLAMACI : Ağbim, tanımazsınız ![]() KADIN : Bak evladım, beni neden deli etmek istediğini anlamış değilim ![]() ![]() ![]() ![]() PAZARLAMACI : Niye ağlıyorsun be abla, değer mi? Gençsin, güzelsin, başkasını bulursun ![]() KADIN : Ne diyorsun be? PAZARLAMACI : Seni terkettiyse kendi kaybeder diyorum ![]() ![]() KADIN : Yalvarıyorum sana düş yakamdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PAZARLAMACI : Abla kalbimi kırıyorsun, farkında değilsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN : (Telefona sarılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PAZARLAMACI : Sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN : Hala soruyor yahu, hala soruyor ![]() ![]() PAZARLAMACI : Hayır istemiyorsan açıkça söyle ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN : Nedir o sekiz şey? PAZARLAMACI : Pamuk Prenses ve yedi cüceler ![]() KADIN : Ulan şimdi seni ![]() Kadın pazarlamacının boğazına sarılacakken kapı çalınır ![]() KADIN : İşte polis geldi ![]() ![]() Kadın kapıyı açar ![]() ![]() POLİS : Buyrun hanfendi ![]() KADIN : Hoşgeldiniz memur bey ![]() ![]() ![]() ![]() POLİS : O kolay efendim, onu hallederiz ![]() ![]() ![]() ![]() Perde kapanır… -SON- |
![]() |
![]() |
|