|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıklar, çocuk, hastalandı, metinleri, skeci, tiyatro |
![]() |
Çocuk Tiyatro Metinleri - Balıklar Hastalandı Skeçi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocuk Tiyatro Metinleri - Balıklar Hastalandı SkeçiÇocuk Tiyatro Metinleri - Balıklar hastalandı skeçi (Anaokulu ve 1 ![]() AHTAPOT KÖPEK BALIĞI DENİZATI PALYAÇO BALIĞI FOK BALIĞI MÜREKKEP BALIĞI KİRPİ BALIĞI Ahtapot sahneye girer ![]() ![]() AHTAPOT: Ah, ah, ah, karnım ağrıyor ![]() Hamsi girer ![]() ![]() HAMSİ: Çok karnım ağrıyor, ayrıca başım da dönüyor… AHTAPOT: Aaaa, senin durumun çok kötü Hamsi Kardeş ![]() ![]() HAMSİ: Senin de kolların kırışmış Ahtapot, hasta mısın? AHTAPOT: Tam bir haftadır bu hastayım ![]() ![]() HAMSİ: Acaba neden? Köpekbalığı girer ![]() KÖPEKB ![]() ![]() ![]() ![]() HAMSİ: Aman beni yeme Köpekbalığı ![]() ![]() ![]() AHTAPOT: Benim de durumum kötü ![]() ![]() ![]() KÖPEKB ![]() ![]() ![]() ![]() Palyaço balığı girer ![]() PALYAÇOB ![]() ![]() ![]() KÖPEKB ![]() ![]() ![]() ![]() PALYAÇOB ![]() HAMSİ: Ay biraz güldüm hatsallık ağrılarım geçer gibi oldu ![]() AHTAPOT: Benim de ![]() KÖPEKB ![]() ![]() Hamsi ve Ahtapot korkarlar ![]() PALYAÇOB ![]() ![]() ![]() ![]() KÖPEKB ![]() ![]() AHTAPOT: Burada durarak iyileşemeyiz, hemen bir ilaç bulalım ![]() HAMSİ: Doktor Kirpi balığına gidelim ![]() ![]() KÖPEKB ![]() ![]() PALYAÇOB ![]() KÖPEKB ![]() ![]() ![]() Palyaçobalığı şırınga tutar gibi yapar ve Köpekbalığına yaklaşır ![]() ![]() ![]() KÖPEKB ![]() ![]() HAMSİ: Şey, söylemeyiz ama sen de sürekli bizi ısırmakla korkutma olur mu? KÖPEKB ![]() ![]() AHTAPOT: Haydi doktora gidelim ![]() Yüzerek ilerlerler ![]() ![]() MÜREKKEPB ![]() ![]() HAMSİ: Haydi gel Mürekkepbalığı, doktora gidiyoruz ![]() Birlikte yürürler, Denizatına rastlarlar ![]() DENİZATI: Çok kötü çok kötü, nallarım düştü arkadaşlar, mahvoldum ben ![]() PALYAÇOB ![]() ![]() ![]() DENİZATI: Tamam geliyorum ![]() Biraz daha yürürler ve Fok Balığına rastlarlar ![]() FOKB ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çocuk Tiyatro Metinleri - Balıklar Hastalandı Skeçi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocuk Tiyatro Metinleri - Balıklar Hastalandı SkeçiAHTAPOT: Biz edemeyiz Fok kardeş ![]() ![]() ![]() FOKB ![]() ![]() Sonunda Kirpi Balığına ulaşırlar ![]() ![]() ![]() KİRPİB ![]() ![]() Hep bir ağızdan dertlerini anlatırlar ![]() HEPSİ: Benim krküm kirlendi, benim karnım ağrıyor, dişlerim sarardı, mürekkebim bitti… KİRPİB ![]() ![]() ![]() KÖPEKB ![]() ![]() ![]() HEPSİ: Yok canım nende olsun, geç tabii, ilk sensin ![]() KÖPEKB ![]() ![]() ![]() KİRPİB ![]() ![]() Masadan şırınga alır ![]() KİRPİB ![]() ![]() KÖPEKB ![]() KİRPİB ![]() ![]() ![]() Köpek balığı kaçar ![]() ![]() ![]() ![]() KİRPİB ![]() KÖPEKB ![]() ![]() ![]() Hep birlikte gülerler ![]() KİRPİB ![]() ![]() ![]() ![]() HAMSİ: Çok doğru söylüyorsun, benim bütün arkadaşlarım hasta ![]() ![]() AHTAPOT: Ya bizimkiler ![]() ![]() FOKB ![]() ![]() MÜREKKEPB ![]() ![]() DENİZATI: Nalsız Denizatı mı olur? Nasıl koşar yüzeriz nalsız? Hepimiz hastalandık ![]() KİRPİB ![]() ![]() ![]() ![]() AHTAPOT: Peki bunun sebebi ne? KİRPİB ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAMSİ: Haydi çağrı yapalım onlara ![]() HEPSİ: Yapalım yapalım ![]() HEPSİ: Ey insanlar, bu dünya hepimizin, Lütfen suyunuzu dikkatli harcayın Muslukları açık bırakırsanız eğer Önce balıklar sonra siz hastalanırsınız ![]() Yazan: Ümit Kireççi |
![]() |
![]() |
|