![]() |
2 Kişilik Komik Skeç - Bulmaca Doldurmaca |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2 Kişilik Komik Skeç - Bulmaca Doldurmaca2 Kişilik Komik Skeç - Bulmaca Doldurmaca EFEKT: Kuş cıvıltıları ABBAS: Hamdi, söyle bakalım; bir renk? HAMDİ: Sarı ![]() ABBAS: Sa…rı… Sarı uymuyor ![]() HAMDİ: Kahverengi ![]() ABBAS: Kah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAMDİ: O zaman “neskahverengi” ![]() ABBAS: Nes ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAMDİ: Orhan Baba’dan duymadım da, kıpraşımlı bir sanatçı var ya ondan duymuş olabilirim ![]() ![]() ![]() ABBAS: Dalga geçme ![]() ![]() HAMDİ: Ha hatırladım abi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Devlet Konservatuarı yaylı sazlar bölümü, müzikte yeni arayışlar yapıyordu, gazetede okudum… onlar bulmuş olabilir… bu kadar aradıklarına göre, bulmuşlardır dokuzuncu notayı herhalde ![]() 2/ABBAS: Hayda şurada da bir ZB çıkmış ![]() ![]() ![]() HAMDİ: ZB, zibidinyumun simgesi abi, duymadın mı hiç? ABBAS: Zibidinyum mu? Neyse Nil’in kenarında yetişen ve milattan önce yaprakları kitap malzemesi olarak kullanılan bir kamış türü? HAMDİ: Şeker kamışı ABBAS: şe ![]() ![]() ![]() ![]() HAMDİ: Siyah kareleri yanlış yere koymuşlar abi yine, üstüne yaz sen “ı”yı ![]() ABBAS: Tamam uzatma da şu “ÖM” neymiş ona bakalım ![]() HAMDİ: Tersi milattan önce… ![]() ABBAS: Yok… ![]() ![]() ![]() ![]() HAMDİ: Ne diyorsun abi sen! Bilim hızla ilerliyor ![]() ![]() ABBAS: Helal olsun valla ![]() ![]() ![]() HAMDİ: Abi biz zehir gibi milletiz bir aslında ![]() ![]() ![]() ABBAS: Hamdi, boğaz köprüsünün altında var ya hazineler varmış lan ![]() ![]() HAMDİ: Kendileri götürecekler ABBAS: Tersi kozmonot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAMDİ: Cemalettin, ABBAS: Heee ![]() ![]() HAMDİ: Geçen Niyazi Amca’yla sanayi de karşılaştık, Cemalettin astronot “olmuş” ![]() ABBAS: Yapma Len Hamdi, nasıl olmuş, o kadar kolay mıymış? HAMDİ: Torpil Abbas Abi, torpil ![]() ![]() ![]() ![]() ABBAS: Ya ne diyormuş? HAMDİ: “Paya” diyormuş, herif “r”leri söylemiyordu ya abi… Niyazi amca iki hafta önce oğlunun ziyaretine gitti ta Amerika’lara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|