Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bulmaca, doldurmaca, kişilik, komik, skeç

2 Kişilik Komik Skeç - Bulmaca Doldurmaca

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

EFEKT: Kuş cıvıltıları

ABBAS: Hamdi, söyle bakalım; bir renk?

HAMDİ: Sarı

ABBAS: Sa…rı… Sarı uymuyor

HAMDİ: Kahverengi

ABBAS: Kahve…ren…gii Üç harf eksik kaldı

HAMDİ: O zaman “neskahverengi”

ABBAS: Nes kah veren…gi… Oldu lanDur bakalım bu “Kö” neymiş Altının ikisi, bir nota Kö diye bir nota var mı lan Hamdi Orhan babadan böyle bir nota duydun mu sen hiç?

HAMDİ: Orhan Baba’dan duymadım da, kıpraşımlı bir sanatçı var ya ondan duymuş olabilirim Ha Azer Bülbül

ABBAS: Dalga geçme Şurada, ayda yılda bir gazete bulmuşuz, ayda yılda bir bulmaca çözüyoruz içine turp suyu sıkma

HAMDİ: Ha hatırladım abi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Devlet Konservatuarı yaylı sazlar bölümü, müzikte yeni arayışlar yapıyordu, gazetede okudum… onlar bulmuş olabilir… bu kadar aradıklarına göre, bulmuşlardır dokuzuncu notayı herhalde

2/ABBAS: Hayda şurada da bir ZB çıkmış Bakalım… Yukarıdan aşşa beş… bir element

HAMDİ: ZB, zibidinyumun simgesi abi, duymadın mı hiç?

ABBAS: Zibidinyum mu? Neyse Nil’in kenarında yetişen ve milattan önce yaprakları kitap malzemesi olarak kullanılan bir kamış türü?

HAMDİ: Şeker kamışı

ABBAS: şe ker kamı…şı … ı sığmıyor…

HAMDİ: Siyah kareleri yanlış yere koymuşlar abi yine, üstüne yaz sen “ı”yı

ABBAS: Tamam uzatma da şu “ÖM” neymiş ona bakalım

HAMDİ: Tersi milattan önce…

ABBAS: Yok… Ne bu… “Ömerikyumun simgesi” İyi valla okulda bize öğrettikleri 114 element vardı 200’e çıktı

HAMDİ: Ne diyorsun abi sen! Bilim hızla ilerliyor Demek ki Ömer adında biri bulmuş, Bir Türk, helal olsun

ABBAS: Helal olsun valla Ben de diyordum, niye kitaplarda yazmaz bu elemen?… Bir Türk buldu ya

HAMDİ: Abi biz zehir gibi milletiz bir aslında Bu NASA’nın Apollo 11 var ya, uzaya gönderdiler; bizim Kaportacı kazım yapmış Projesini de kroki Mahmut çizmiş de söylemiyorlar saklıyorlar

ABBAS: Hamdi, boğaz köprüsünün altında var ya hazineler varmış lan Bizim Dedektör Tevfik ben çıkarıvereyim demiş de Japonlar izin vermemiş Köprüyü onlar yaptı ya…

HAMDİ: Kendileri götürecekler

ABBAS: Tersi kozmonot Bunu bilmeyecek ne var; astronot Hah astronot, dedin de aklıma geldi Niyazi amcanın yurt dışında okuyan bir oğlu vardı

HAMDİ: Cemalettin,

ABBAS: Heee Niyazi amca; “oğlum astronot olacak” deyip duruyordu Ne olmuş, Cemalettin astronot olmuş mu?

HAMDİ: Geçen Niyazi Amca’yla sanayi de karşılaştık, Cemalettin astronot “olmuş”

ABBAS: Yapma Len Hamdi, nasıl olmuş, o kadar kolay mıymış?

HAMDİ: Torpil Abbas Abi, torpil Okuldan Amerikalı yakın bir arkadaşı George Dabılyu Bush’un emmisinin oğluymuş Adam NASA’da işe guyuvermiş Cemalettin’i Öğle yemeği bedava, sigarasını da cebine koyuvermiş, tam gün de sigortasını yapıvermişler… Cemalettin paraya para demiyormuş

ABBAS: Ya ne diyormuş?

HAMDİ: “Paya” diyormuş, herif “r”leri söylemiyordu ya abi… Niyazi amca iki hafta önce oğlunun ziyaretine gitti ta Amerika’lara Cemalettin, Niyazi Amca’yı Yankiler’le Losencılıs takımının beysbol maçına bile götürmüş Göndermeden iki gün önce de Niyork Numune Hastanesinde baştan ayağa bir kontrolden geçirttirivermiş Ha uçağa bindirirken de bin dolar kuyuvermiş cebine Niyazi amca; “yok oğlum gerek yok” dediyse de, “al baba yav” demiş “kulak arkası yaparsın” demiş (Birlikte gülerler)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com