![]() |
2 Kişilik Komik Kısa Skeç 2 Kişilik Skeç Örnegi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2 Kişilik Komik Kısa Skeç 2 Kişilik Skeç Örnegi2 kişilik komik kısa skeç BEN SENİN YAŞINDAYKEN ![]() ![]() ![]() BABA : Oğlum gel bakalım buraya! ÇOCUK : Buyur baba! BABA : Bu hafta yapılan sınavda kaçıncı oldun? ÇOCUK : 25 ![]() ![]() BABA : Ama nasıl olur! Daha geçen hafta 21 ![]() ![]() ![]() ÇOCUK : Ne yapayım baba? Sınıfa dört tane yeni öğrenci daha geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BABA : Bak şu bacaksıza! Bu kadar tembel olacaksın ve benim sana kızmaya hakkım olmayacak, öyle mi? ÇOCUK : Tabii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BABA : Kızdırma beni alırım ayağımın altına bak ![]() ![]() ÇOCUK : Niye kızıyorsun baba? Sınıfta kaldıysak ne olmuş! Daha iyi ya! BABA : Neresi iyi bunun? ÇOCUK : Sürekli maddi sıkıntıdan bahsediyordun, düşünsene yeni sınıf için yeni kitaplar almak zorunda kalacaktın ![]() ![]() ![]() BABA : Yahu şu karneye bak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇOCUK : Hepsi bir mi, emin misin baba? BABA : Bir de utanmadan şaşırma numarası yapıyor ![]() ![]() ÇOCUK : Allah, Allah! Ver bakalım şu karneyi ![]() ![]() ![]() ![]() BABA : Şunun söylediğine bak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇOCUK : Yapma baba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇOCUK : Demek bütün notların beşti haa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BABA : Tamam, tamam anladık, para istiyorsun ![]() ÇOCUK : Şeey! Ne desem bilmem ki! 500 yeter ![]() ![]() ![]() ![]() BABA :Ne 400 mü? 300 neyine yetmez? Al şu 200´ü 100´ ünü geri getir ![]() ÇOCUK : Ama baba ![]() ![]() ![]() BABA : Aması maması yok ![]() ÇOCUK : Önemli değil baba BABA : Nasıl önemli değil oğlum? Avuçların kıpkırmızı olmuş ![]() ÇOCUK : Öğretmen dövdü ![]() BABA : Öğretmen mi dövdü? Hangi çağdayız? Dağ başı mı burası? Ben ona sorarım ![]() ÇOCUK : Dur, dur! Dur baba ![]() ![]() ![]() BABA : Niye, ne oldu ki? ÇOCUK : Arkadaşım öğretmenin sandalyesine raptiye koymuştu ![]() BABA : Raptiye koyan arkadaşınsa seni niye dövdü? Onu dövseydi ya! ÇOCUK : Asıl olay ondan sonra ![]() BABA : Nasıl yani? ÇOCUK : Ben de öğretmen raptiyenin üzerine oturmasın diye, tam oturacağı sırada sandalyeyi çektim ![]() ![]() ![]() ![]() BABA : Hak etmişsin ![]() ÇOCUK : Bu gün okulda dinamit yaptık ![]() BABA : Peki yarın ne yapacaksınız okulda? ÇOCUK : Hangi okulda? Dinamit yaptık diyorum, okul falan kalmadı ortada ![]() |
![]() |
![]() |
|