|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
günüyle, ilgili, komik, skeç, öğretmenler, örneği |
![]() |
Öğretmenler Günüyle İlgili Komik Skeç Örneği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öğretmenler Günüyle İlgili Komik Skeç ÖrneğiÖğretmenler Günüyle ilgili Komik Skeç örneği (Öğretmen uçuk bir tiptir ![]() ![]() ![]() I ![]() ![]() II ![]() ![]() ![]() III ![]() II ![]() ![]() I ![]() ![]() III ![]() ![]() ![]() I ![]() ![]() (biraz sonra hoca oynayarak içeri girer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmen: Kesin ulan bu ne kepazelik böyle noluyor burada? Öğretmen böyle mi karşılanır? Haylaz herifler oturun yerinize ![]() II ![]() ![]() Hoca: Neyyyy! Bak bak bak bir de iftira ediyor ![]() ![]() II ![]() ![]() ![]() III ![]() Öğretmen: Püsü cırttı ![]() I: öğrenci: Noldu hocam noldu? Öğretmen:Püsü cırttı oğlum püsü cırttı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmen: (Öğrencilerin hepsi aynı anda gülerler ![]() ![]() ![]() II ![]() ![]() ![]() Öğretmen: Eh napalım böyle de kabul edelim bari ![]() ![]() II: Öğrenci: (Bekler) Öğretmen: eeeee Ne bekliyorsun? II ![]() Öğretmen: Ne üstü oğlum? II ![]() ![]() Öğretmen: Elini cebine atar ![]() ![]() ![]() Öğretmen: (hoca yoklamayı alır ![]() I ![]() II ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() III ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmen: Noluyor lan orda? II ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hoca: Eh bi tadına bakim bari ![]() I ![]() ![]() Öğretmen: (Bir yandan atıştırır ![]() ![]() ![]() ![]() III ![]() Öğretmen: Çıkarın çıkarın kontrol edecem yapmadınız mı yoksa? I ![]() Öğretmen: Noldu oğlum I ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmen: Anlatsana oğlum noldu? I ![]() ![]() ![]() Öğretmen: Noldu oğlum babaannene ![]() I ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmen: Tamam oğlum tamam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I ![]() ![]() Öğretmen: Oğlum senin babaannen 2 hafta önce ölmemiş miydi ? O yüzden ödev yapmamıştın ya ![]() I ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmen: (Üzülür, ağlamaklı olur, çocuğun boynuna sarılır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öğretmenler Günüyle İlgili Komik Skeç ÖrneğiNoluyor lan ne bu laubalilik! Ödevini yapmıyorsun bir de şaklabanlık ediyorsun ![]() ![]() ![]() (Diğer öğrenciler kahkahalarla gülerler ![]() Öğretmen:(II ![]() II ![]() ![]() Öğretmen: Heh Bizim evde de lağım tıkandı günlük planı yapamadım ![]() ![]() (Diğer öğrenciler gülerek dalga geçerler ![]() Öğretmen: (üçüncü öğrenciye yönelir ![]() III ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hoca: (meraklanır) Niye yapmadın? III ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmen: Allah Allah ![]() III ![]() ![]() Öğretmen: Devam et oğlum maça geç ![]() Öğrenci: (ortaya geçer) Hocam arkadaş topu bana verdi bir çalım ona attım sonra rakip defanstan ard ardına on beş oyuncuyu geçtim baktım kaleciyle karşı karşıyayım Öğretmen: Vur oğlum at golü artık III ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmen: Gooooooooool goooooooooool? III ![]() Öğretmen:eeeee kaleciyi de çalımladın atsana gölü oğlum? III: Öğrenci: Valla hocam o gazla dayanamadım ![]() ![]() Öğretmen: Tüh yazık olmuş ![]() III ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmen: aferin oğlum iyi ki okula geç kalmamışsın der sırtını sıvazlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmen: Eveeet geçelim dersimize ![]() II ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmen: Noldu oğlum anlatsana? II: Öğrenci: küs numarası yapar ![]() ![]() ![]() Öğretmen: Hadi söyle oğlum meraklandırma insanı ![]() II ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmen: Hasbinallah ![]() ![]() I ![]() ![]() Öğretmen: Gel bakim sen buraya benim akıllı oğlum gel Tahtaya bir üçgen çizer iki köşesine sayı yazar bir köşeye x yazar ![]() ![]() III ![]() ![]() Öğretmen : Aferin oğlum işte böyle der ![]() ![]() Öğrenci: G ile mi hocam? Öğretmen: Evet G İle ![]() Öğrenci: Şu bildiğimiz G ile ha tamam ![]() ![]() bu sırada kapı çalar ![]() (İçeriye giren birinci öğrencinin babasıdır ![]() ![]() Veli: Elini arkaya bağlamıştır ![]() ![]() Öğretmen: (Seyirciye döner ![]() ![]() ![]() ![]() Veli: hoş bulduk napıyorsunuz hocam der ![]() Öğretmen: Matematikten bir problemi çözüyorduk efendim der ![]() Veli: Ohhhh ne güzel ne güzel (Sıranın üzerine bakar) Kahvaltı mı yapılmış burada kahvaltıyı kim yaptı bakim? Der Öğretmen: Vallahi ben yapmadım efendim çocuklar yapmışlar ben gelmeden önce der ![]() Veli: Ne iyi yapmışlar canım keşke siz de yapsaydınız Sabah sabah aç karnına ders anlatılmaz ki der ![]() Öğretmen: Aman canım öyle sık sık gelmeyin tabi ne işiniz var? Malum yoğunsunuz ama meraklanmayın biz burada eksiksiz çalışıyoruz ![]() Veli: Aman efendim mahçup ediyorsunuz bizi ![]() ![]() Öğretmen: Sizin oğlan mı? Nereden tanıyor beni? Veli: Kendisi burada ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmen: Ne sen müfettiş değil misin? Veli: Yok canım kasabım ![]() Öğretmen: Kasap mı? Etin kilosu kaç lira oldu? Veli: 20 lira efendim haberiniz yok mu? Öğretmen: Nerden olsun ben en son et aldığımda 5 liraydı ![]() ![]() Veli: Çok şakacısınız ![]() Öğretmen: Oğlunuz derste çok konuşuyor ![]() Veli: O da bi şey mi efendim? Siz onun annesini görseniz evlendiğimizden beri hiç susmadı ömrümü yedi valla hocam ![]() Öğretmen: Efendim çocuğunuz hiç ders çalışmıyor sürekli haylazlık peşinde geçen yazılı yaptım arkadaşı 3 ![]() ![]() ![]() Veli: Vay haylazlar vayyy iki kişi kafa kafaya verdiniz bir soruyu yapamadınız mı? Siz merak etmeyin hocam ikisinin de kulağını çekerim ben bi dahaki yazılıda doğru yaparlar ![]() Öğretmen: (Şaşırır) Öğretmen: Ayrıca ödevlerini de yapmıyor ![]() ![]() ![]() I ![]() ![]() ![]() Veli: Sus ulan eşek herif ![]() ![]() Öğretmen: Ya bilmez miyim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öğretmenler Günüyle İlgili Komik Skeç ÖrneğiVeli: Neyse ben müsaade isteyim hocam sizleri daha fazla meşgul etmeyim ![]() ![]() Öğretmen: Allah aşkına çocuk 5 ![]() ![]() ![]() Veli: Öyle demeyin hocam ya hiç gelmesem napardınız? Öğretmen: Evet haklısınız ![]() Veli: Hadi bana müsaade hocam iyi dersler çocuk size emanet eti senin kemiği benim ![]() Öğretmen: Derisi senin kemiği benim desen daha iyi olurdu ![]() ![]() Öğrenciler: Gülerler ![]() Veli: Çok şakacısınız ![]() ![]() Öğretmen: Sağolun güle güle efendim ![]() ![]() III ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmen: (Şaşırır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğrenciler: Allah Allah ![]() Öğretmen: (Heyecanlanır) Ayı beni görünce başladı peşreve (Öğretmen peşrev çekmeye başlar) 2 saatlik bi peşrevden sonra tutuştuk güreşe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Bu sırada içeri genç, iri yarı, kaba saba biri girer ![]() ![]() Abdullah: (Gayet sert biçimde): Selamün aleyküm ![]() Öğretmen: Aleyküm selam ![]() Abdullah: Ben öğretmeni arıyordum ![]() Öğretmen: Benim buyur ne istedin ![]() Abdullah: Diploma ![]() Öğretmen: Diploma mı? Abdullah: Heh diploma alacam ben yarına hazır olsun gelir alırım tamam mı? Öğretmen: Kardeşim senin diploma alman için öğrenci olman gerekiyor ![]() Abdullah: Valla ben 15 sene önce öğrenciydim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmen: Kardeşim git işine ya ![]() ![]() ![]() ![]() Abdullah: (Kollarını sıvar) Sen şimdi bana diploma veriyon mu vermiyon mu hoca? Öğretmen: Vermiyorum ne olacak ![]() Abdullah: Ben almasını bilirim ![]() ![]() ![]() Öğretmen: Ya Allah der başlarlar güreşe birazcık boğuşmadan sonra hoca Abdullah’ı altına alır ![]() ![]() Abdullah: Tövbe hoca tövbe bırak gideyim bırak kolumu kıracan der ![]() ![]() öğretmen misin kabadayı mısın kardeşim hani eğitimde dayak yoktu yaaa diyerek kaçar ![]() Öğrenciler: Şaşırır ![]() II ![]() ![]() Öğretmen: Dedik ya oğlum ayı bile yıkamadı beni inanmadınız mı yoksa ![]() Öğrenciler: İnandık hocam inandık ![]() I ![]() ![]() II ![]() ![]() Öğretmen: Çıkabilirsiniz çocuklar ![]() Öğrenciler: Titreyerek tamam hocam yapmaz olur muyuz? II ![]() ![]() Öğretmen: (şaşırır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|