Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cemil, gecesi, ipekçi, mezuniyet, önerileri

Cemil İpekçi Mezuniyet Gecesi Önerileri

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cemil İpekçi Mezuniyet Gecesi Önerileri

Cemil İpekçi mezuniyet gecesi önerileri

Ben 17 yaşındaki bir kızın çok dekolte giymesini sevmiyorum Makyaj yapmasını hele hiç sevmiyorum Sadece rimel sürsünler ve çok hafif bir parlatıcı kullansınlar Saçlarını fönleyip ya da hafif toplayıp bırakmaları daha güzel bir hava veriyor

Gelen kızlar sırt dekoltesi istiyor Doğru bir istek çünkü sırt dekoltesi ancak o yaşta güzel duruyor

Siyah renk isteseler de ben dikmiyorum Giyebildikleri kadar renkli giyinsinler

Artık Pamuk Prenses gibi kabarık elbiseli kıyafetler kalmadı Gelenlere iki parça kıyafet yapmayı tercih ediyorum En azından büstiyerini başka bir etekle ya da jean'le giyebilir Masrafa giriyorlar, sonra da kullansınlar

Kısa boyluysa bile en fazla 15 pont topuklu ayakkabı yapıyorum Boyu normalse topuk boyunu en fazla 9 pont öneriyorum Topuklar sivri olmamalı Yürüyemiyorlar çünkü

Esmer tenliyseniz canlı renkler giyin Fuşya, fıstık yeşili, portakal ya da somon rengini yakıştırıyorum Sarışınlara da bu renkler çok yakışıyor Ama gençler siyah ve kemik renginden kaçmalılar Buğday tenli ve kahverengi saçlılara ise yeşilin bütün tonları çok yakışır

Kısa boylu ya da şişman olanlar iki parça değil tek parça elbise giymeliler İçlerine sutyen giymeleri için askılarını biraz daha kalın tutsunlar Kalın bacaklılara yırtmaç güzel olmaz Arkadan belki hafif bir kuyruk bırakabilirler Basene kadar oturtup basenden sonrasını düz bıraksınlar Onları uzun gösteren bir işleme yapılması lazım Aşağı doğru gitgide koyulaşan renkler ya da iki tarafı koyu elbiseler göz aldatır

Hakiki takı sevmiyorum Sahte takılardan taksınlar Küçük bir küpe ya da sahte boncuklu bir şey iyi olabilir Çünkü onların gençlikleri zaten bir mücevher gibi

Ayakkabıda ise taş seviyorum Kitsch ayakkabılar daha güzel Ayakkabı neşeli olmalı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com