![]() |
Yaşamayı Deniyorum Sensiz... |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Yaşamayı Deniyorum Sensiz...Yaşamayı deniyorum sensiz ![]() ![]() ![]() ![]() Beklemiyorum artık seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yasamayi deniyorum sensiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pismanliklar icinde ![]() ![]() ![]() ![]() Yasamayi deniyorum sensiz ![]() ![]() ![]() Unutmanin zor oldugunu bile bile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yasamayi deniyorum sensiz ![]() ![]() ![]() Karanlık yollarda tek basıma gezerek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yasamayi deniyorum sensiz ![]() ![]() ![]() Bir masal misali siliyorum seni düsüncelerimden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yasamayi deniyorum sensiz ![]() ![]() ![]() Rüzgara saldim maziyi, alevlere verdim yüregimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yasamayı deniyorum sensiz ![]() ![]() ![]() Sahile carpan dalgaların, bizim müzigimizi kulagıma fısıldamasına izin vermiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yasamayi deniyorum sensiz ![]() ![]() ![]() O cok sevdigim aynaya bakmıyorum artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yasamayi deniyorum sensiz ![]() ![]() ![]() Aklimdan her gecisinde yüregimin burkulmasına katlanarak, ismin her anıldıgında duymamazlıktan gelerek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yasamayi deniyorum sensiz ![]() ![]() ![]() Siirlerime düsman oldum, yazmıyorum artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yasaniyorum sensiz ![]() ![]() ![]() Yüregimdeki acılarla, aldıgım yaralarla, dayanmaya zamansız gidisinle; alısmaya çalısıyorum bu hayatta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
okaliptus
|
![]() Yasamayi deniyorum sensiz ![]() ![]() ![]() Aklimdan her gecisinde yüregimin burkulmasına katlanarak, ismin her anıldıgında duymamazlıktan gelerek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teşekkürler mate , beni anlatan bu şiiri okumama vesile oldugun için ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|