![]() |
Beni Güzel Hatırla!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
[YaSiN]
|
![]() Beni Güzel Hatırla!!!beni güzel hatırla
bunlar son satırlar ![]() ![]() ![]() ![]() farzet ki bir rüzgardım esip geçtim hayatından ya da bir yağmur sel oldum sokağında sonra toprak çekti suyu ![]() ![]() ![]() kaybolup gittim belki de bir ruyadım senin için uyandın ve ben bittim ![]() ![]() ![]() ![]() beni güzel hatırla çünkü sevdim seni ben herşeyini ![]() ![]() ![]() ![]() sana sırdaş oldum dost oldum koynumda ağladın yüzüne vurmadım hiçbir eksikliğini beni üzdün kınamadım alışıktım vefasızlığa el oldun aldırmadım ![]() ![]() ![]() beni güzel hatırla sayfalarca mektup bıraktım sana ![]() ![]() ![]() şiirler yazdım her gece çoğunu okutmadım sakladım günahını sevabını içimde sessizce gittim ![]() ![]() ![]() senden öncekiler gibi sen de anlamadın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() beni güzel hatırla sana unutulmaz geceler bıraktım sana en yorgun sabahlar ![]() ![]() ![]() gülüşümü ![]() ![]() ![]() ![]() gözlerimi ![]() ![]() ![]() sonra sesimi bıraktım en güzel şiirleri okudum gözlerine baka baka ![]() ![]() ![]() ![]() söylenmemiş merhaba'lar sakladım her köşeye vedalar bıraktım duraklarda ![]() ![]() ![]() ne ararsan bir sevdanın içinde fazlasıyla bıraktım ardımda ![]() ![]() ![]() ![]() beni güzel hatırla dizlerimde uyuduğunu düşün saçını okşadığımı üşüyen ellerini ısıttığımı mutlu olduğun anları getir gözünün önüne alnından öptüğüm dakikaları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() birazdan kapını çalan kişi olabileceğimi düşün şaşırtmayı severim biliyorsun? bu da sana son sürprizim olsun: şimdi seninle yaşan günleri ateşe veriyorum beni güzel hatırla gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
pesimistt
|
![]() qüseL oLmuş sen mi yazdn bunu yasin?? tşkLer
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
[YaSiN]
|
![]() bu Benim Degill Arkadaşim Yazdi Kendisi 6 Senedir şiir Yazarda Baktim Güzel Paylaşim Dedim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mate
|
![]() sessizce gittim ![]() ![]() ![]() senden öncekiler gibi sen de anlamadın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yasin gerçekten güzel bir şiir arkadaşını tebrik ederim Çok teşekkürler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
okaliptus
|
![]() beni güzel hatırla sana unutulmaz geceler bıraktım sana en yorgun sabahlar ![]() ![]() ![]() gülüşümü ![]() ![]() ![]() ![]() gözlerimi ![]() ![]() ![]() sonra sesimi bıraktım teşekkürler yasin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|