Son Zamanlarda Gördüklerim! |
07-27-2007 | #1 |
suskun
|
Son Zamanlarda Gördüklerim!Şöyle bir düşündüm de neler gördüm neler Ben aramayıp sormayınca ( istisnalar hariç ) kimsenin beni arama zahmetinde bulunmadığını, insanların geçici ilişkiler kurduklarını, Dostluk veya arkadaşlığın şahsiyetsiz insanlar için önemsizliğini, bir elin parmağını geçemeyecek kadar kişi dışındaki tüm tanıdıklarımın iyi gün dostu olduklarını, Bu şahısların benim sevgimi ve verdiğim değeri hak etmediklerini, bir anlık zevk için insanlarla nasıl oynandığını yada onların nasıl satıldığını, Kişiliği beş kuruş bile etmeyecek birine harcadığım emeğin ne kadar boş olduğunu, etrafımda okumasına rağmen adam olamamışların çokluğunu, İyi niyetin büyük çoğunlukla suiistimal edildiğini, dünyanın sırası geldiğinde birine nasıl zindan edilebileceğini, Oynayanın yada çalanın ne kadar itibar gördüğünü (ye kürküm ye misali), hatta bunu birçok insanın yaptığını, Gittikçe mahvolan bir dünyanın hatlarının çizildiğini, insanlığın kendi kültür, örf, adet ve dininden giderek uzaklaştığını, Saygı duyan, sevmeyi bilen toplumumuzun gün geçtikçe yozlaştığını, tüm bu olumsuzluklara, adiliklere, şerefsizlere karşılık hala iyi birilerinin olduğunu, insani değerlere sahip birileriyle tanışmanın beni ne denli mutlu ettiğini, Sevmeyi yada paylaşmayı bilenlerin ne kadar yüce ruhlu güzel varlıklar olduklarını, bir kez daha muhteşem bir aileye ve bana destek olan harika dostlara sahip olmanın ne derece güç verici olduğunu, En önemlisi hep erteleyip, yeterince kıymet göstermediğimiz sağlığımızın büyük bir cevher olduğunu, Bardağın boş tarafının değil de dolu tarafının bizler için önem teşkil etmesi gerektiğini, ne kadar boş şeyler için üzüldüğümü, sızlandığımı, buna karşılık hayatta daha anlamlı şeylerin varolduğunu, Her geçen saniyenin, içinde ne hisler barındırdığını, Acının, üzüntünün, korkunun, endişenin, heyecanın, sevincin, mutluluğun zamanın küçük biriminde nasıl hissedilebileceğini, Şu ana kadar yaşadığım hiçbir olumsuzluğun beni yıldırmayacağını, aksine daha hırslandırdığını, Kendime özgüvenimin, bana ve etrafımdakilere cesaret kattığını, hayatın her şeye ama her şeye rağmen yaşanmaya değer olduğunu gördüm ve hala da görmeye devam ediyorum Bakalım çoğunuza göre "-Bunlar bir şey mi? biz nelerini gördük…" dediğiniz daha neler neler göreceğim Alıntı
07-27-2007 | #2 |
bbk
|
Kendime özgüvenimin, bana ve etrafımdakilere cesaret kattığını, hayatın her şeye ama her şeye rağmen yaşanmaya değer olduğunu gördüm ve hala da görmeye devam ediyorum teşekkürler güzelmiş
07-27-2007 | #4 |
mate
|
Şöyle bir düşündüm de neler gördüm neler Hayatımın en güzel köşesinde dediklerimin aslında hiç olmadıklarını Bazen de hiç önemsemediklerimin aslında benim için ne kadar önemli olduklarını Kıymetlim olması gerekenin sadece "kendim" olduğunu ve ötesinin olmadığını Suçlu olduğum durumlar da bile asla ve asla alnımın yere dönük olmaması gerektiğini İnsanları "gerektiği kadar" önemsemem gerektiğini ve bu "gereklilik ölçüsünü" abartmamam gerektiğini:)) En önemlisi de; karşımdaki kişiler benden" Sevgi istemedikçe" onlara sevgi vermemem gerektiğini Yok ille de seveceksem bunun Beklentisiz olması gerektiğini Çok acımasızsın demeyin sakın Benim öğrendiklerim de bunlar Hoş ve güzel konuydu herkesin gördüklerini öğrendiklerini ve hissettikleri katması konuyu daha da güzelleştirir sanırım |
07-27-2007 | #5 |
suskun
|
teşekkürler sevgili mate zamanını ayırıp okumaya değer bulduğun içindediğine katılıyorum inşgördüklerini öğrendiklerini bizimle paylaşırlar! |
|