Sınırlı Sayıda Kate Moss !! |
10-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sınırlı Sayıda Kate Moss !!Sınırlı sayıda Kate Moss Podyumların sıska modeli uzun bir süredir ünlü İngiliz giyim firması Top Shop'un stil danışmanlığını yapıyor Markanın son koleksiyonu da yine Kate'e özel ve sınırlı sayıda Style dergisinin Ekim ayı sayısında kapağa yerleşen Kate Moss, tarzını yansıttığı çekimlerde yine Top Shop ürünleriyle boy gösterdi Kimi zaman bir parti kızı, kimi zaman seksiliğinin doruğunda 30'larında bir kadın, kimi zaman da sportif ruhunu ortaya koyan enerjik bir genç kız Top Shop ruhunu da böyle anlatıyor, Kate: "İçinde her şey var" Ancak son koleksiyonda bu karışımı bulmak biraz zor Markanın sınırlı sayıda üretilen özel koleksiyonunda 'vintage' nostaljik dokunuşlar bulmak mümkün Ayrıca 50'lerin straplez bluzleri, mini elbiseleri, daracık siyah elbiseleri de kreasyonu oluşturan belli başlı ayrıntılar Derginin marka tasarımcılığı konusunda sorduğu soruları yanıtlayan Moss, modelliğini bir yana bırakıp modacı kimliğiyle konuşuyor: "Çok sık seyahat ediyorum Esinlendiğim o kadar çok şey var ki Ayrıca model olduğum için de modayla iç içeyim Kime neyin yakışacağını artık göz ucuyla da olsa kavrayabilme yeteneğine sahibim Şimdi ikinci el ürünlere merak sardım ve de nostaljik kostümlere Sandıkları aralıyorum Büyük annelerimizden kalma ne varsa, onlara geri dönüyoruz Top Shop'un son koleksiyonu da işte bu düşünceyle geçmişe dönüyor 50'ler geri geliyor" |
|