Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
motifleri, osmanlı, tanıtılacak, yorkta

Osmanlı Motifleri New York'ta Tanıtılacak

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Osmanlı Motifleri New York'ta Tanıtılacak




Osmanlı Motifleri New York'ta Tanıtılacak

Osmanlı motifleri ve padişah tuğraları, Türk modacı Nedret Taciroğlu'nun koleksiyonuyla moda dünyasının başkentlerinden New York'a taşınacak 'NEDO Collection' ve 'Nedret Taciroğlu' markalarının da yaratıcısı olan ünlü modacının 'Sultanlar Şehri İstanbul' adını verdiği koleksiyonu; 5 Eylül'de New York Moda Haftası'nda görücüye çıkacak Taciroğlu'nun Osmanlı motifleri ve padişah tuğralarını modernize ederek hazırladığı koleksiyonu, 30 parçadan oluşuyor Koleksiyon Swarovski taşlı işlemeler, ipek şifonlar, drapeler, kalın biyeler, nervürler ve volanlarla zenginleştirilerek; Osmanlı'nın ihtişamı yansıtıldı Ateş kırmızısının gücün simgesi olarak yer aldığı koleksiyonda, ağırlıklı olarak bej, krem ve vizon renkleri kullanıldı Moda dünyasına 1980 yılında adım atan Taciroğlu, Şubat ayında da Milano Moda Haftası'na katılacak



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.