Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
feneri isterim, kuranyi

Kuranyi " Fener'i İsterim"

Eski 07-27-2007   #1
Ergenekon

Kuranyi " Fener'i İsterim"

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Schalke 04'ün süper golcüsü Kevin Kuranyi, sonunda sessizliğini bozdu Alman forvet, Fenerbahçe'nin kendisi ile ilgilenmesinden onur duyduğunu belirterek, "Böylesine büyük bir kulübün transfer listesinde yer almak gurur verici Kulübüm onay verirse seve seve Fener'de oynarım" dedi Fenerbahçe ise Kuranyi-Appiah takasına sıcak bakıyor

FENER'E YEŞİL IŞIK YAKTI
Schalke 04'ün yıldız golcüsü Kevin Kuranyi sonunda sessizliğini bozdu ve transferi ile ilgili müthiş açıklamalarda bulundu Fenerbahçe'den teklif geldiğini doğrulayan tecrübeli forvet, "Böyle büyük bir kulübün transfer gündeminde olmak benim adıma memnunluk ve gurur verici Schalke ile 3 yıllık sözleşmem var Ama kulübümü ikna etmeleri durumunda Fenerbahçe'de seve seve forma giyerim" dedi Fenerbahçe ise Appiah ile Kuranyi'nin takasına sıcak bakıyor

LİNCOLN İYİ TERCİH YAPTI
Lincoln'ün Galatasaray'a transferini de değerlendiren Kevin Kuranyi, "Lincoln'ün Galatasaray gibi büyük bir kulübe transfer olmakla geleceğe yönelik çok iyi bir adım attığını düşünüyorum Lincoln bana Türkiye ve Galatasaray'a kısa sürede alıştığını söyledi Kendisine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı Kuranyi, isminin Galatasaray'ın transfer listesinde yer almasıyla ilgili olarak da "Bu konunun ciddiyeti hakkında herhangi bir şey söyleyemem" yorumunu yaptı

Zigiç hep gündemde
Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği adaylar arasında Zigiç de yer alıyor Ancak bu futbolcuya Fiorentina, Manchester City ve Juventus da talip oldu Racing Santander'in Sırp forvetinin bonservisi bir anda 20 milyon euro'ya çıktı Fenerbahçe yönetiminin, Kezman'ın birlikte oynamayı çok istediği Zigiç'i transfer etmek için temaslarını sürdürdüğü belirtiliyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com