Mum Ve Yaşam|Masal Ve Hikaye Özetleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mum Ve Yaşam|Masal Ve Hikaye ÖzetleriMUM Mumun söndüğü an ![]() Benzetme yapmak isterdim şu an Yaşamım mı muma, mum mu yaşamıma benzemeli Bulamıyorum![]() Gözünün önüne bir mum getir, o zaman beni daha iyi anlarsın![]() Elinde tuttuğun mum herhangi bir mum Hiçbir özelliği olmayan, kimse için bir şey ifade etmeyen![]() ![]() Sade, basit, işine yaramadıkça bir köşede durmaya, unutulmaya mahkum ![]() O, senin elinde hayat bulur Sen O’nun yaşamasına izin verirsin Öyle bir şey ki bu; yaşamının son bulması bile senin elindedir Ufak bir kıvılcımla başlar hayatı Dimdik ayaktadır Sonra zaman geçer Hala karanlıktır Sen ve O yalnızsınızdır o karanlıkta![]() birden şiddetli bir rüzgar; söner gibi olur ama tutunur zamana![]() Sönmez![]() ![]() Gün hiç ağarmasın diye yakarır tanrıya Hep yanmalıyım der sessizce Eğer, eğer istersem, çok istersem AY kadar parlak olabilirim bir gün der içinden![]() ![]() Zamanla erir mum Önüne geçemez istese de Artık geçtir hayalleri için; artık geçtir yarından beklediği için ![]() Yarın olmayacak Bu günün doğuşu O’nun batışıdır![]() Yavaşça söner sonsuza dek Son bulur her şey O’nun için Hayat devam eder Bir iz bile bırakamadan gitmiştir Arkasında keskin bir koku ve günün ışıklarında kaybolan ince bir duman![]() ![]() ![]() |
|
|
|