Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
görüyorsunuz|masal, hikaye, özetleri

Ne Görüyorsunuz?|Masal Ve Hikaye Özetleri

Eski 10-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ne Görüyorsunuz?|Masal Ve Hikaye Özetleri

NE GÖRÜYORSUNUZ?

Thelma Thompson anlatıyor: Harp sırasında kocam New Mexico'daki Mojave çölüne gönderilmişti O, çölde tatbikata katılırken yanında olabilmek için ben de çölün yolunu tuttum Kendimi cehennemim kucağına atmıştım Ortalık
yanıyordu Küçük bir kulübede oturuyordum Ve yanında olmak için tehlikeye atılarak geldiğim kocamı unutmuş, can derdine düşmüştüm
Etrafımdaki Meksikalılar ve yerliler, tek kelime İngilizce bilmediğinden kimseyle konuşamıyordum Sıcak rüzgar, bir taraftan bedenimi kavuruyor, bir taraftan da yediğim yemeği de, ağzımı burnumu da kumla dolduruyordu Canıma yetmişti
Kağıda kaleme sarılıp babama bir mektup yazdım Gelin beni buradan alın dedim Burada yaşamaktansa hapishanede yaşamayı tercih ederim Babamı beklerken cevabı geldi Sadece iki satır yazmıştı:
İki adam hapishane penceresinden dışarıya baktı Biri çamuru gördü, diğeri yıldızları Bu iki satırı okuyunca utancımdan kıpkırmızı kesildim Ben hep çamuru
görmüştüm Halbuki yıldızlar da vardı Derhal yerlilerle dost oldum Kilimlerine, çanak ve çömleklerine olan hayranlığımı belirttim Turistlere para ile vermeye yanaşmadıkları kıymetli eşyalarından bana hediyeler verdiler Kaktüsleri, vukka ve erguvan ağaçlarını inceledim Kır köpeklerini tanıdım Çöl gurubunu seyrettim Çöl, yüzlerce yıl önce deniz dibi olduğundan kumun içinde deniz hayvanlarının kabuklarını aradım Ne değişmişti de dün nefret ettiğim çöle bugün bağlanmıştım Çöl mu değişmişti? Hayır O yine kavuruyordu Yerliler mi değişmişti? Hayır Onlar, yine İngilizce bilmiyorlardı Sadece ben değişmiştim Pencereden kafamı
uzatmış ve yıldızları görmüştüm

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com