|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çalınan, hikaye, mutluluktan, saniyeler|masal, özetleri |
![]() |
Mutluluktan Çalınan Saniyeler|Masal Ve Hikaye Özetleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mutluluktan Çalınan Saniyeler|Masal Ve Hikaye ÖzetleriEski çiftlik evini restore etmek için tuttuğum marangoz, işteki ilk gününü zorlukla tamamlamıştı ![]() Arabasının patlayan lastiği onun işe bir saat geç gelmesine neden olmuş, elektrikli testeresi iflas etmiş ve şimdi de eski püskü pikabı çalışmayı reddetmişti ![]() Onu evine götürürken yanımda adeta bir taş gibi oturuyordu ![]() Evine ulaştığımızda beni, ailesiyle tanışmam için davet etti ![]() Eve doğru yürürken küçük bir ağacın önünde kısa bir süre durdu, dalların uçlarına her iki eliyle dokundu ![]() Kapı açıldığında; adam şaşırtıcı bir şekilde değişti ![]() Yanık yüzü tebessümle kaplandı, iki küçük çocuğunu kucakladı ve eşine kocaman bir öpücük verdi ![]() Daha sonra beni arabaya yolcu etmeye geldiğinde; ağacın yanından geçerken merakım daha da arttı ve ona eve giderken gördüğüm olayı sordum ![]() "O, benim dert ağacım," dedi ![]() "Elimde olmadan işimde bazı sorunlar çıkıyor, ama şundan eminim ki o sorunlar evime, eşime ve çocuklarıma ait değil ![]() Bunun için bu sorunları her akşam eve girerken o ağaca asıyorum ![]() Sabahları tekrar onları oradan alıyorum ![]() Ama komik olan ne biliyor musunuz? Ertesi sabah onları almaya gittiğimde, astığım kadar çok olmadıklarını görüyorum ![]() Öfkeyle geçen her dakikanız, mutluluğunuzdan çalınmış 60 saniyedir ![]() ![]() ![]() ALINTI |
![]() |
![]() |
|