Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hikaye, leylayım|masal, özetleri

Ben Leyla'yım|Masal Ve Hikaye Özetleri

Eski 10-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Leyla'yım|Masal Ve Hikaye Özetleri

BEN LEYLA’YIM

Az önce bir şarkı duydum uzaklardan

“Âşık gibi sevmezsen, kardeş gibi sev beni

Kardeş gibi sevmek, âşık gibi sevmek, arkadaş gibi sevmek, sevmek çeşitlerinin herhangi biriyle sevmek, âşığın kalbinde yer edinebilmek adına, “yeter ki sevsin” mantığı kâfi gelir mi bir tutkun yüreğin doymasına?

Yetmiyor ki yetinmemiş şair “Dalgalandım da duruldum, koştum ardından yoruldum, binlerce güzel gördüm de en son sana vuruldum” diye de eklemiş

Duymaz ki o seni! İstersen dünyanın en iyi şarkı sözlerini yaz İstersen dünyanın en güzel şarkısını bestele olmaz Peki bu yalvarmak neden? Yakışır mı bir tutkun yüreğe? Yakışmaz, ama yakışmaz diye de bunu söylememek olmaz

Sanırım en kötüsü de âşık gibi sevdiğini sandığının meğer seni kardeş gibi seviyor olduğunu hissetmek, duymak

E ne yapsın o zaman tutkun yürek?

O tutkun yürek kendi “tutkun”luğunun yüceliğiyle övünsün, kendi sevmelerinin büyüsüyle büyülensin Nasıl olsa Mecnun gibi “Ben Leyla’yım” demeyecek mi?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com