Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bebeğim|masal, hikaye, özetleri

Bebeğim...|Masal Ve Hikaye Özetleri

Eski 10-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bebeğim...|Masal Ve Hikaye Özetleri

BEBEĞİM

Canım
Canım benim Biliyordum var olduğunu,içimde filizlendiğini, yeşerdiğini biliyordum

Hoşgeldin bitanem Dünyama mutluluklar getirdin, gülüşler, sürprizler, umutlar getirdin Senin kadar güzel , senin kadar heyecan verici kaç konuk ağırlayabilir ki insan?
Bugün hemşire abla kanıma baktı Dediki ;
-Evet, haklısınız Sizin kanınızdan beslenen, canınızdan can alan biri var içinizdeKüçük , sevimli bir misafir

Evet , evetYaşasın anne, nihayet hissettin beniBurdayım ben, burdayımGünlerdir beni farketmen için bekliyorum

Bir kaç gün önce rüyamda göstermiştin kendini bana Sen de sabırsızlanıyorsun benimle tanışmak için değil mi? Ben de öyleİple çekiyorum, ilk randevu tarihimiziAma biraz sabretmemiz lazım şekerparemDaha resmini çekecek kadar bile olmadın henüz Çok minik, bir çilek tanesi kadarsın belkiÖyle diyor kitaptaAnneannen kızıyor bana "kızım kitaptan okunarak çocuk büyütülmez" diyorOlsun, seni merak ediyorumDün bir çileği karnımın üstüne koyup ne kadar olduğunu görmek istedimPek küçüksün gerçektenAma çok seviyorum seniÇilek kadar olsan daKüsme hemen, büyüyünce de çok seveceğim seniBundan sonra kalbim senin için çarpacak bitanem, seninle çarpacak

Anne sesin ne kadar yumuşak , ne kadar sevgi doluBenimle şarkı söylüyor gibi konuşuyorsunBütün anneler senin gibi mi? Yok yok değildirSen benim annemsin o yüzden böyleSeninle tanışmak için acele ediyorumŞimdilik bir çilek kadarım ama senin kanından besleniyorum vebüyümek için sabırsızlanıyorumBir an önce seni görmek için dua ediyorumTenin de sesin kadar yumuşak mı?Kucağın da burası gibi sıcacık mı anne?
Bir de gümbür gümbür bir ses var yanıbaşımda Ne olduğunu bilmiyorum ama bu ses beni rahatlatıyor, bu senin kalbin mi acaba?

Senin kalbinin sesini duymayı da heyecanla bekliyorum Kalbinin atışlarını , ilk gülümsemeni, ilk adımını, ilk sözcüğünü- umarım önce anne dersin-ilk okul gününü, mezuniyet törenlerini bile hayal ediyorum şimdidenKime benzersin acaba?Babana mı , yoksa bana mı?Sağlıklı ol da hiç önemle değil kime benzediğinBu arada yerinde rahat mısın bebeğim?Bir sıkıntın yoktur inşallah!

Ben sana gülümsüyorum anne ama sen göremiyorsun beni daha Bulunduğum yer çok güzelDerelerdeki suyun sesine benzeyen rahatlatan bir ses var; senin damarlarında akan kanın sesi buEtrafımdaki karanlık hiç de korkutucu değilAksine sarıp sarmalayan koruyan bir karanlıkBiliyor musun anne artık gözlerim var benim, küçücükler, burnum da öyleHatta belli belirsiz bir de ağzımDaha ellerim, ayaklarım yokHele olsunlar, bak sana ne tekmeler atıcam, sürekli hatırlatıcam kendimiBeni unutmazsın değil mi anne?Hiç yalnız bırakmazsın değil mi?

Henüz kulaklarının gelişmediği yazıyor kitapta ama ben senin beni duyduğunu, anladığını biliyorum Bir anne ile bebeği birbirini anlamaz olur mu hiç?Biz, ikimiz yüreğimizle duyuyoruz, konuşuyoruz birbirimizleNe çok konuşuyorum değil mi bebeğim? Canın sıkılmasın diye Sessiz ve karanlık bulunduğun yer tabii ama sen sakın korkma emi? Annen her zaman yanında olacak, hep koruyacak seni bebeğim
Bugün bir şiir yazdım sana, öyle aman aman bir şair diye düşünme beni DeğilimAma istersen o da olurumBen senin için her şey olurum bebeğimEn başta koruyucu meleğin olurum seninSen hele bir " Anne!" de , gör; dağlar delerim senin için, çöller aşarım

Annem , dağlar mı delersin benim için, çöller mi aşarsın?Gitme annem, ne dağlara, ne çöllere gitmeYanımda, yakınımda olElimi uzattığımda boş kalmasın ellerim, yeter

Günaydın bebeğim İyi uyudun mu sen de?Ben çok iyi uyudum Mutluluğumu sana borçluyum bebeğim, teşekkürler Beni annen olarak seçtiğin için deSeninle şarkılar söyleyelim bebeğim, türküler söyleyelimBen müziği çok seviyorum, umarım sen de çok seversinBak , ben mırıldanıyorum, hadi sen de bana eşlik et olur mu?

N e güzel şeyler söylüyorsun anne Bunları bana da öğreteceksin değil mi?Sesin adamakılı güzelmişSen şarkı söylerken rahatlıyorum, minik kalbim daha düzenli atmaya başlıyor anneYaaa!Artık kalbim atıyor benim

Bebeğim sana kitap aldım bugün; masal kitabı Bak bir tanesini okuyorum;
“ Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde, develer tellal iken, pireler berber iken, ben babamın beşiğini tıngır mıngır sallar iken Çok uzak ülkelerin birinde

Benim masalımın kahramanı sensin anneBana kendini anlatPrensesim de sen ol, kurtarıcım da

Ya böyle işte bebeğimSen dünyaya geldikten sonra da sana böyle ne masallar okuycam benArtık biraz daha büyüdün bebegimYakında doktor amcaya gidip senin resmine bakıcaz- ultrasound denen bir makine yardımıylaDoktor amca senin resmini çekecek ve biz de bu ilk resmini senin için hazırladığımız albümün ilk sayfasına koyucazKalbinin atışlarını da dinliycez oradaBunları hep yazıcam defterime ve büyüyünce sana okuycam

Çok heyecanlıyım anneİlk resmimi eline aldığında beni beğenecek misin?Sana mı benziyorum, yoksa babamı mı?Eğer babama benziyorsam beni yine çok sevmez misin?
Ben de seni merak ediyorum; saçların , gözlerin nasıldır? Hiçbir özelliğini bilmiyorum henüzAncak bir şeyi biliyorum; kalbinin sevgi dolu olduğunuBeni çok sevdiğini de…Ben de seni çok seviyorum anneHele bir doğayım, bu minik ellerimle sana çiçekler toplayacağım Küçük kollarımla boynuna sarılacağımEteğini çekiştirip ayrılmayacağım hiç yanından…
Fakat bi şey oluyor anne!Yardım et anne!N’oluyor?Her yer sarsılıyor sankiDüşüyorum anne, düşüyorumLütfen elimi tut anne!Lütfen ellerimi bırakma!
………………………
Ah! Bir sancı saplandı karnıma Bebeğim, bebeğim ,Allah’ım n’oluyor?Lütfen yardım et!Bebeğime bir şey olmasınLütfen! Bu kanama da neyin nesi? Lütfen bebeğime bir şey olmasın! Bebeğim anneni bırakmazsın değil mi? Bırakma, dayan! Bak doktor amcaya gidiyoruzHer şey düzelecek, dayan bebeğim, bırakma beniDaha şarkılarımızı söylemedik birlikteMasallarımız bitmediAlbümüne ilk resmini bile koyamadıkDayan bebeğim, dayanAllah aşkına dayan
……………………
Çok üzgünüm anne , çok üzgünümSeninle planlarımızı gerçekleştirmeyi ben de çok istedimAma olmadı anne, olmadıGitmek zorundayım anne, beni çağırıyorlarAğlama anne, ağlamaKendini suçlamaSenin hiçbir suçun yok gidişimdeSana sevgin için teşekkür ederim anneAğlama anneBir gün, bir yerlerde seni bekliyor olacağım anneBeni affet anneSeni terk etmedim ben , ama gitmeliyimAllah’a emanet ol, annem! Hoşçakal…
………………

-Eşiniz şu anda içerde dinleniyor Buraya geldiğinizde düşük çoktan başlamıştı Annenin sağlığı için düşük sürecini kısalttık ve kürtajla temizledikBebek çok küçük olduğu için annenin bir travma yaşayacağını sanmıyorumKendini çabuk toparlayacak ve unutacaktır hepsiniBu kadar küçük bir bebekle anne arasında fazla bağ kurulmaz zatenMasrafları ödeyin, gerisini merak etmeyin sizİyi günler…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com