![]() |
Ya Babam Küpe Takarsa Hikayeler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ya Babam Küpe Takarsa HikayelerYa Babam Küpe Takarsa Hikayeler Kaç zamandır için için huzursuz olduğunu biliyordum ![]() ![]() Yeni bir akvaryum ![]() ![]() ![]() Laf aramızda, tüye alerjin var masalıyla yıllardır köpek besleme hevesini gemlemeyi başarmıştık, daha doğrusu başarmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aslında bilgi sayarın daha yeni değiştirildiği için, bilgisayar diye tutturma şansın da azdı ![]() Ve bir akşam yemeğinde itirafınla sırtımdan aşağıya nasıl bir ter boşandı, anlatamam ![]() ![]() ![]() - Yaa, ben de piercing yaptırtacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O güzel yüzünde minik halkalar öyle mi ![]() ![]() Baştan sert tavır koysak ters tepki yapacak, vazgeçecek olsan, kararsız olsan da inatla dediğini uygulayacaktın ![]() ![]() ![]() ![]() Aslında seni çok iyi anlıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nereden çıkmıştı bu piercing şimdi ? - Olur güzel oğlum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Nasıl yani ? - Ne o yakışmaz mı ? - " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maya tutmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ya Babam Küpe Takarsa Hikayeler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ya Babam Küpe Takarsa Hikayeler- Ciddi misin ? - En az senin kadar ![]() ![]() ![]() Şöyle bir doğruldun iskemleden ![]() ![]() ![]() ![]() - Baba, vazgeçsek diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarlar bana dönmüştü ![]() ![]() ![]() ![]() - Oldu mu şimdi, neyse, hevesim kursağımda kaldı ![]() ![]() ![]() Nasıl unuturum ? Balkonda oturuyorduk annenle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimi yırtık pırtık bir t-shirt, rengi atmış bir pantolon ve üstelik çıplak ayakla sahayı birbirine katıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okçuluk sporuyla uğraşmanın, koşmanın, yüzmenin bedenine kazandırdığı canlılık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sahanın kenarında heyecanla bekliyordun ![]() ![]() ![]() - Ağabey bende oynayayım mı ? yalvarırcasına soruyordun, - Ağabey ne zaman çıkayım sahaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adidas marka toplarını evden alıp gitmiştin onlarla oynamak için ![]() ![]() - Hayır, dedim bırak, karışma sakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - İyi lan oynarsın acelen ne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fransızca, İngilizce, Almanca bilen, TED koleji mezunu, St ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cemal türker/TEŞRİN FIRTINASI |
![]() |
![]() |
|