![]() |
Pazarlama Kavramları :))) |
![]() |
![]() |
#1 |
virüs
|
Pazarlama Kavramları :)))Bir profesor, yuksek lisans ogrencilerine pazarlama kavramlarini
anlatiyordu: 1 ![]() giderek "Cok zenginim ![]() ![]() pazarlamadir ![]() 2 ![]() gordunuz ![]() ederek kiza "O cok zengin ![]() ![]() ![]() 3 ![]() telefon numarasini aldiniz ![]() ![]() benimle!" dediniz ![]() ![]() 4 ![]() ![]() kravatinizi duzelttiniz, ona dogru yuruyup ickisini tazelediniz, arabanin kapisini actiniz, cantasini dusurunce egilip aldiniz, kucuk bir gezinti teklif ettiniz ve sonra "Bu arada ben cok zenginim ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() geldi ve "Duyduguma gore cok zenginmissiniz ![]() misiniz?" dedi ![]() ![]() 6 ![]() ![]() Yanina yaklasip "Ben cok zenginim ![]() ![]() okkali bir tokat yapistirdi ![]() ![]() 7 ![]() ![]() yaklasip "Ben cok zenginim ![]() ![]() kocasiyla tanistirdi ![]() ![]() 8 ![]() ![]() yaklastiniz, ama siz birseyler soyleyemeden once biri gelip ona "Ben cok zenginim ![]() gitti ![]() ![]() 9 ![]() buyuleyici bir kiz gordunuz ![]() yaklasip "Ben cok zenginim, evlen benimle!" diyecekken kariniz geldi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ergenekon
|
![]() Katildiginiz bir partide buyuleyici bir kiz gordunuz ![]() yaklasip "Ben cok zenginim, evlen benimle!" diyecekken kariniz geldi ![]() ![]() :((((((( |
![]() |
![]() |
|