![]() |
Yaşam Mı Sevgi Mi|Masal Ve Hikaye Özetleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşam Mı Sevgi Mi|Masal Ve Hikaye ÖzetleriYAŞAM MI SEVGİ Mİ David o gün çok yoğundu,seçim kampanyaları devam ediyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() düşünmeye başladı ![]() ![]() başının etini yiyordu ![]() diye ![]() ![]() ![]() ![]() dedi ve hızla telefonu çevirdi ![]() istediğini söyledi ,kampanyasını anlattı,hayallerinden bahsetti,seçimden sonra karayiplerde bir balayından bile bahsetti ![]() ve mırıltılı bir sesle " henüz beni görmediniz ,ya beğenmezseniz ![]() dedi ![]() herhalde" dedi ![]() ![]() zaman yarın buluşalım dedi ![]() ![]() gün David heyecanla buluşacakları yere geldi ![]() yanında köpeği ile güzel bir kız geliyordu ![]() düşündü ![]() bakmıyordu ![]() ![]() ![]() Kızın gözlerinde güneş gözlükleri vardı ![]() olduğunu düşünmeden edemedi ![]() buluşacağı havuzun yanına kadar geldi ![]() vardı ![]() ![]() meleğiydi ![]() ![]() ![]() Herşeye rağmen elini tutup konuşmalı ve onunla evlenmeli miydi ? David yutkundu ve birkaç adım atıp,kızın yanından geçip sessizce gitti ![]() ![]() uzaklara doğru bakıyor,köpeğiyle konuşuyor ve David bekliyordu ![]() David günlerce, onu bekleyen kızın hayalini unutamadı ![]() doğruyu yaptığına kendini inandırmaya çalışıyordu ![]() telefona gidiyor, o gün işim çıktı gelemedim deyip,yine herşeye yeniden başlamayı düşünüyordu ![]() sonuçlandı ![]() ![]() olamamıştı ![]() ![]() hazırlıklarının devam ettiği o öğlen, sekreteri içeri girerek, davanın 25 dakika sonra olacağını hatırlattı ![]() ![]() Çantasını alıp adliyeye gitti ![]() ![]() tecavüz davası görülüyordu ve sanığı David savunacaktı, işi zordu ![]() Biraz sonra karşı taraf ve hakimde yerlerini almıştı ![]() tanığa sorusunu sordu ![]() avukatına dönüp bakmamıştı bile ![]() ![]() bakarken, yüksek topuklu bir ayakkabı sesi duydu ![]() avukatı tanığın yanına gidiyordu ![]() ![]() çok sert,acımasız ama bir o kadarda tanıdık geldi ![]() daha bir dikkatle baktı ![]() menekşe gözlü, dudakları bir çizgi gibi kapalı avukatla gözgöze geldi ![]() ![]() Çağlayan gibi omuzlarından aşağı sarkan sarı saçlar, her an gülmeye hazır yürek şeklinde dudaklar, melek gibi bir yüz ve güzel bir vücut ![]() ![]() ![]() görmeye başlamıştı ![]() hatırlamıyordu ![]() yakaladı ![]() ![]() gözbebeklerinin içine kadar sımsıcak bir şekilde baktı; o çizgi halindeki dudaklar güller gibi açarak gülümsedi ve şarkı gibi melodik bir ses duyuldu ![]() istemiştim ![]() ![]() bana telefondaki meleğim demiş olsaydın ![]() bekleyebilseydin ![]() ![]() kalbini sınavdan geçirdin ve başarısız oldun ![]() aradığın ![]() ![]() ![]() ofisimdeki direkt telefondu ![]() Ve telefondaki melek yürüyüp gitti? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|