![]() |
Fincan Takımı|Masal Ve Hikaye Özetleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fincan Takımı|Masal Ve Hikaye ÖzetleriFİNCAN TAKIMI Yırtık pırtık paltolar giymiş iki çocuk kapımı çaldılar: "Eski gazeteniz var mı bayan?" Çok işim vardı ![]() gözüm ilişince sustum ![]() vardı ve ayakları su içindeydi ![]() dedim ![]() ![]() ![]() Kakaonun yanında reçel, ekmek de hazırladım onlara, belki dışarıdaki soğuğu unutturabilir, azıcık da olsa ısıtabilirdim minikleri ![]() önünde karınlarını doyururken ben de mutfağa döndüm ve yarıda bıraktığım işlerimi yapmaya koyuldum ![]() bir an ve başımı uzattım içeriye ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek çocuğu bana döndü "Bayan, siz zengin misiniz?" diye sordu ![]() "Yo hayır!" diye yanıtlarken çocuğu,gözlerim bir an ayağımdaki eski terliklere kaydı ![]() fincan tabaklarınız takım" dedi ![]() ![]() Sonra gazetelerini alıp çıktılar dışarıdaki soğuğa ![]() ama buna gerek yoktu ![]() ![]() Düz mavi fincanlarım ve fincan tabaklarım takımdı ![]() tadına baktım ![]() bir eşim vardı ve eşimin de bir işi ![]() ![]() ![]() tabaklarım gibi bir uyum içindeydi ![]() önünden kaldırıp, yerlerine yerleştirdim ![]() sandaletlerinin çamur izleri,halının üzerindeydi halâ ![]() ![]() de ![]() olduğumu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|