Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başarı, bilgi, hikayeleri, yarışmaları

Başarı Hikayeleri - Bilgi Yarışmaları

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Başarı Hikayeleri - Bilgi Yarışmaları

Bilgi Yarışmaları

İlk okula başladığım yılları hiç unutmadım, o yıl belki benim için hayatın gerçek anlamını öğrenmeye ve okumaya başlayacaktımİlk okul öğretmenimi hiç unutmuyorum,çalışkanlığımla ve saygımdan dolayı her zaman beni takdir eder ve çok severdiİlk okulda planlı ve düzenli çalışmalarımdan dolayı, okulumuzun kendi yapmış olduğu bilgi yarışmalarında sınıfımızda aday olarak her zaman beni göstermiştirİl k yapılan yarışmamızda Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, İngilizce, Din Kültür ve Ahlak Bilgisi, Fen Bilgisi, Genel Kültür alanlarında toplam 10’ar soru soruldu ve en yüksek sonucu bizim grup, en çok soru cevabını da ben bilmiştimOkul müdürümüz tarafın ödül olarak bir miktar para ve başarımdan dolayı bir plaket almıştımİlerleyen yıllarda okullar arası yapılacak olan bir yarışmada, okulumuzu temsil etmek amacıyla bir grup oluşturdularBu grubun içinde en iyilerden biri olduğum bir sözümü iki etmiyorlardıYarışma il genelinde yapılın finale kalan 10 okul arasında bizde vardık,ve sonunda okulumuzu 8 sınıflar kategorisinde 95 puan ile 1’liğe taşıdık,verilen ödüllerden çok öğrendiklerim benim için çok değerliydiLise’ye başladığım da artık bir çok konuyu çok rahat anlıyordum,bu sayede liseyi yüksek bir derece ile bitirdimSonunda tercihim öğretmenlik oldu ve işimi halen severek yapıyorum

alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com