Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ayakkabının, topuklu, yüksek, önemi

Yüksek Topuklu Ayakkabının Önemi

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yüksek Topuklu Ayakkabının Önemi




Yüksek topuklu ayakkabının önemi

Yüksek topuklu ayakkabının önemi nedir

Yüksek topuklu ayakkabı ve Ayak sağlığımız

Yüksek topuklu ayakkabının önemi

Yüksek topuklu ayakkabının önemi nedir

Yüksek topuklu ayakkabı ve Ayak sağlığımız

Yapılan araştırmalara göre, yüksek topuklu ayakkabı giymenin güzel görünmek dışında önemli bir faydası daha var İtalya’daki Verona Üniversitesi’nde gerçekleştirilen araştırmayla yüksek topuklu ayakkabıların kadınların seks gücünü artırdığı belirlendi “European Urology” isimli dergide yayınlanan ve 50 yaşın altındaki 66 kadın üzerinde yapılan araştırma, yüksek topuklu ayakkabının “pelvik” kaslarını güçlendirdiğini, bunun da kadının cinsel yaşamının güçlenmesini sağladığını ortaya koydu Verona Üniversitesi’nden Dr Maria Angela Cerruto,“Kadınlar boylarını uzattığı ve ince görünmelerini sağladığı için topuklu ayakkabıları tercih ediyorlar Bunların dışında topuklu ayakkabı seks gücünü de artırır” dedi Yüksek ökçeli ayakkabı giyinmenin sağlığa zararlı olduğu yolundaki iddiaları reddeden uzman, çok yüksek olmadığı sürece topuklu ayakkabının kadının çekiciliğini ve seks gücünü artırdığını söyledi



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.