![]() |
Markahal Den Ayakkabı Alan Varmı ?? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Markahal Den Ayakkabı Alan Varmı ??Birüsürü marka ayakkabı var sizce ne kadar güvenilirler forumlarda hiç göremedim yardımcı olurmusunuz ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Markahal Den Ayakkabı Alan Varmı ??Hacı valla benım bılgım yokta kız arkadasımın bılmedıgı alısverıs sıtesı yok kredı kartı bana aıt oldugu ıcın baya bı rahat bu konularda sorarım sımdı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Markahal Den Ayakkabı Alan Varmı ??no fear : baby bu markahalcom duydunmu hic Eda ylmz: dalkfjhdklfh ewet o begenmedıgın cantayı almıstın bana hedıye no fear: benmı aldım ne zaman aldım ak Eda ylmz : ben aldım asktom soylemeyı unutmusum no fear: baska unuttugun bısey varmı neıse nasıl sıte onu de bana Eda ylmz: benim icin guzel senın ıcın kotu sıte baby nıye soruyosun extremı ıncelıyosun devamını yazmadım gerek yok baska sıte varsa bana sorabılırsınız |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Markahal Den Ayakkabı Alan Varmı ??Teşekkürler yılmaz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Markahal Den Ayakkabı Alan Varmı ??Valla ben markahal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Markahal Den Ayakkabı Alan Varmı ??Bız urunlerı ımıtasyon dıye aldık urunlerın orjınal oldugu sıte saskınlık ıcındeyım 4 ayakkabı daha aldım ve hepsını goturdum sanırım bu ısın tıcaretıne baslıcam herkes duymadan bu sıteyı urunlerını alıp satmayı dusunmuyor degılım |
![]() |
![]() |
|