Beni Tanıyormusunuz??? |
|
|
#1 |
|
Balikcicocuk
|
Beni Tanıyormusunuz???Bir mahkeme salonu dusunun ![]() ![]() bir davada taniklik etmesi icin kursuye yasli bir teyzeyi cagirirlar![]() Kadin yerine oturur ve davalinin avukati kadina yaklasir![]() ![]() -"Bayan Jones ![]() beni taniyor musunuz?"Yasli teyze cevap verir: -"Ah evet Bay Williams sizi cocuklugunuzdan beri taniyorum ![]() siz taa o zamanlar bile aileniz icin tam bir basbelasiydiniz![]() surekli yalan soyluyorsunuz,karinizi komsunuzla aldatiyorsunuz, en yakinim dediginiz insanlarin arkasindan konusuyorsunuz, 2 dolar fazla kazanmak icin herkesi satarsiniz![]() ![]() "Davalinin avukati basta olmak uzere butun salon sok olur ![]() Adam ne yapacagini bilemez bir halde kadina tekrar sorar:-"Peki Bayan Williams, ya karsi tarafin avukatini taniyor musunuz?" Kadin yine cevaplar: -"Elbette taniyorum ![]() Çocuklugunda ona dadilik yapmistim Tembel, ödlek ve alkolik adamin tekidir![]() Etrafinda bir tek dostu yoktur ve herkes onun hala geceleri altina kacirdigini soyluyor![]() "Yine herkes sokta ![]() Butun salonu bir ugultu kaplar Hakim kursuye tak tak tak vurup herkesi susturur ve her iki tarafin avukatini da kursuye cagirir![]() Ve ikisine de egilmelerini soylerek kulaklarina sunu fisildar![]() ![]() ![]() -"Eger bu kadina beni taniyip tanimadigini sorarsaniz ikinizi de yakarim
|
|
|
|