![]() |
Bilmeceymiş hayallerim... |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Bilmeceymiş hayallerim...![]() Kurumuş sarı şarmaşıklar arasına dolanmış gibi zihnim ![]() ![]() o kadar ince ki dalları kıpırdayamıyorum ![]() ![]() her bir dalda bir sevgi kırıyorum ![]() ![]() ![]() Mavi göklere uzatsam yüzümü gökten daha mavi hüzünler akıyor damarlarıma ![]() Aşkın en lanet ikileminde boğulmuş benim sevdam ![]() ![]() sussam olmuyor konuşsam pişmanlık ![]() ![]() Saçlarıma dolanan her bir dalda kendime ihanetim gizli ![]() ![]() bir boşvermişlik acı bir hovardalık ![]() ![]() ![]() Dilim lal olmuş ömrüm bir yar ![]() ![]() Hızlıca düşüyorum sensizliği hayalinle siliyorum ![]() ![]() Çözümsüz viran bilmece hayallerim ![]() ![]() ![]() yine de vazgeçemiyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
pesimistt
|
![]() mate tebrikler çok güsel bi şiir paylaşımın için tşkler :))
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bessraa
|
![]() Çözümsüz viran bilmece hayallerim ![]() ![]() ![]() yine de vazgeçemiyorum ![]() ![]() ![]() :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: |
![]() |
![]() |
|