![]() |
Anla Beni Anne |
![]() |
![]() |
#1 |
bukettt
|
![]() Anla Beni Anneanla beni anne büyüdü artık o küçük kızın büyüdü anne bedeniyle birlikte yüreğide büyüdü sevmek istiyor anne sevilmek istiyor haykırmak istiyor içindeki aşkı anne ama haykıramıyor gömüyor kalbine gömüyor gömüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() içindeki sevgi sığmıyor artık yüreğine söylemek istiyor söyleyemiyor anne ağlamak istiyor ağlıyamıyor kimseyle paylaşamıyor içindekileri sen anla beni anne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BKTRUL |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
pesimistt
|
![]() gerçktn çok güsel tşkler ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
[YaSiN]
|
![]() ya Abİcİm BÖle Şİİr Nereden Buluonuzz Anlamiom Kİ Ne GÜzelllmİŞŞŞ Beaaa Çoqq GÜzel Çokk Begendİm Elİne Saglikkk Emege Saygi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
TEMUR38
|
![]() hehehe içinde bulunduğun durumumu haykırdın bkt güsel fena değil daha önceki şiirlerinin tarzında
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
mate
|
![]() sade bir şiir direk anlatım mevcut böyle şiir yazmak bence daha zor çünkü süslü cümleler olmadan şiirin ruha hitap etmesi kolay değil ![]() ![]() gayet başarılı olduğunu düşünüyorum çok teşekkürler canım benim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|