Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Kampanya & Fırsat

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gerçekleştirebileceğiniz, hisse, işlemlerinizi, kanallar, senedi

Hisse Senedi İşlemlerinizi Gerçekleştirebileceğiniz Kanallar

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hisse Senedi İşlemlerinizi Gerçekleştirebileceğiniz Kanallar

Hisse senedi işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz kanallar:

Yapı Kredi Telefon Bankacılığı: (444 0 444) Türkiye'nin her yerinden sadece şehir içi görüşme ücreti ödeyerek, Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'na ulaşabilirsiniz Hisse senedi alım satım emrinizi telefonda verebilir; işleminizin sonucunu yine aynı yöntemle öğrenebilirsiniz Hisse senedi fiyat bilgilerine ulaşabilir; Yapı Kredi Telefon Bankacılığı çalışanlarımızdan piyasa hakkında bilgi alabilirsiniz

Yapı Kredi Bankası Şubeleri ( Acenteler) : Tüm Yapı Kredi Bankası şubeleri, Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler AŞ'nin acentesidir Yapı Kredi Bankası şubelerinden açtıracağınız hesap ile hisse senedi alım-satım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz

Yapı Kredi İnternet Bankacılığı: Yapı Kredi İnternet Bankacılığı aracılığı ile hisse senedi işlemlerinizi gerçekleştirebilir, günün 24 saati ve hafta sonu emir girişi yapabilirsiniz Bunun için Yapı Kredi Bankası şubelerinden internet şifresi almanız yeterli olacaktır Hisse senetleri menüsünde bulunan Online Analist'ten eşzamanlı İMKB verilerini, araştırma raporlarını ve çeşitli piyasa verilerini izleyebilirsiniz

Yatırım Merkezleri: Adana - YKB Adana Şubesi, Ankara - YKB Çankaya Özel Bankacılık Merkezi,

Ankara - YKB Ankara Merkez Şubesi, Antalya - YKB Antalya Özel Bankacılık Merkezi,

Aydın - YKB Aydın Şubesi, Bursa - YKB Fevzi Çakmak Caddesi Şubesi, İzmir - YKB Fevzi Paşa Bulvar Şubesi, Marmaris - YKB Marmaris Uzunyalı Şubesi, Kayseri - YKB Kayseri Kale Şubesi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com