Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Kampanya & Fırsat

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cebimde, cebinizde, denizbank, ile, kredi, krediniz

Denizbank Cebimde Kredi İle Krediniz Cebinizde

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Denizbank Cebimde Kredi İle Krediniz Cebinizde

Denizbank Cebimde Kredi ile Krediniz Cebinizde

Denizbank Cebimde Kredi Kampanyası ile ihtiyacınız olan krediye zahmetsizce başvurup, kredi başvuru sonucunuzu cep telefonunuza kısa mesaj olarak alabiliyorsunuz

Denizbank Cebimde Kredi Kampanyası ile cep telefonunuzun kısa mesaj bölümüne girerek KREDİM yazıp boşluk bırakın ve TC Kimlik numaranızı yazarak 3280′e gönderip kredi başvurusunda bulunabilirsiniz Başvuru sonucunu 5 dakikaya kadar yine cep telefonunuza kısa mesaj olarak alacaksınız Başvuru sonucunuzda size gönderilecek kısa mesajda kredi başvurunuzun onaylanıp onaylanmadığı, onaylanmış ise kredi kullanabileceğiniz tutar size bildirilecektir

5 dakida cebinize gelecek kredi onayı sonrasında yapmanız gereken ise nüfus cüzdanınız ve ikametinizi belirtir bir belge (ikametgah ya da fatura) ile Denizbank Şubesine başvurmanız

Denizbank’ın Cebimde Kredi Kampanyası hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz size en yakın Denizbank şubesini ziyaret edebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com