![]() |
İşte Yeni Türkiye Haritası |
![]() |
![]() |
#1 |
TEMUR38
|
![]() İşte Yeni Türkiye Haritasıİşte Yeni Türkiye Haritası ![]() 29/6/2007 Türkiye´nin güney doğusunun kürdistan sınırları içinde gösterilmesini hazmedemeyen Türk Hacker Kürdistan Parlementosunun resmi sitesini hackledi Kurdistan-paliament ![]() ![]() Hacklenen siteye girildiğinde ayrıca Türk Hackerİn bıraktığı şu yazıyla karşılaşıyorlar ![]() Ben Bir TÜRKÜM ! ![]() ![]() ![]() Ben; Orta Asya'dan Türeyen, Anadolu'da Büyüyen, Avrupa Içlerine Yürüyen TÜRK'üm ! Ben; Daglarda Gemi Gezdiren, Taslara Destanlar Kazdiran, Tarihi Bastan Yazdiran, TÜRK'üm ! Ben; Adalete, Ben Mertlige Örnekler Veren, Ölüm - Kalim Savasina Gülerek Giden, Yeryüzünde Her Murada Eren TÜRK'üm ! Ben; Sancaklara, Tuglara Bas Egdiren, Beylere, Pasalara Hil'at Giydiren, Kilicini Üç Kit'ada Gezdiren TÜRK'üm ! Ben; Atilla'yi, Yavuz'u, Fatih'i Var Eden, Krallari, Imparatorlari Kendisine Yar Eden, DüsmanIna DünyasInI Dar Eden TÜRK'üm ! Ben; Sahlari, Sultanlari Kul Edinen, Altinlari, Elmaslari Pul Edinen, Incili Kaftanlari Çul Edinen TÜRK'üm ! Ben; Zafer Rüyasini Görenlere Saç Yolduran, Hezimete Ugratip, Ümitleri Solduran, Müzelerde Bas köseleri Dolduran TÜRK'üm ! Ben; Damarlarinda Asil Kanin Aktigi Irkim, Benden Bahseder Destanim, Agitim, TÜRK'üm, Ben TÜRK'üm, Taa Iliklerime Kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'üm ! ![]() ![]() Ya Siz Kimsiniz ? DERT SOFRASINDAN BAL YEDIK, CAN VERDIK ASLA BOYUN EGMEDIK YÜCE TÜRK MILLETI ADINA BU SITE TÜRK TOPRAKLARINA KATILMISTIR AZIZ SEHITLERIMIZE ve ONLARI BÜYÜTÜP BU VATAN UGRUNA SEHIT VEREN ANNE'LERIMIZE ARMAGAN OLSUN HACKED BY DANGEROUS GHOST & MUCTOCILIN & AYPARS Bir Savasçı Vedası Bilin ki, Ölsem'de, hep devlerle savastım Ölmeden son bir defa saldırıp gidecegim Benim silahım yoktu, bilgimle,ellerimle dövüstüm Bu yalnız savaslarda çıldırıp gidecegim Bu dünya bastan yalan, bir tek Türk alemi gerçektir Ben kime egileyim, Tanrı bir, Tanrı tektir Bilirim ki, amenna, kefenin cebi yoktur Ceplerimi kanımla doldurup gidecegim Bir sen kal bu meydanda, bu nasıl bir savastır Bir sen gerçegi unut, ya bu nasıl bir düstür Gelen bir akıl versin , bu ne garip bir istir Alemi ; Sözde kürdistan hayali görenlerin üstüne güldürüp gidecegim Kalbimde bir bayrak var, asırlarca yası var Kırk parçaya bölünmüs bir milletin düsü var Gökyüzünün mavisi, bir bozkurt'un bası var Ben bu Türk bayragını göge kaldırıp gidecegim Ben kar olup yagayım, bu daglar sevmesin beni Imanlı bir Türk'üm ya, solcusu-sagcısı sevmesin beni Ben bu çagı sevmedim, bu çagda sevmesin beni Bu serefsizlerin hayallerini en son öldürüp gidecegim BEN YINEDE BÜYÜK TURANA DOGRU OLAN YOLUMA GIDECEGIM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı(www ![]() ![]()
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
![]() |
![]() |
|