![]() |
Rizede Yaşanmiş Gerçek Olay_* |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rizede Yaşanmiş Gerçek Olay_*RİZEDE YAŞANMIŞ GERÇEK OLAY_* * * *Adamın biri arabasıyla giderken yolda bir yolcu alır* *arabaya adam arka tarafa binerşöför* *- eee hemşerim kimsin nereye gidersinderyolcu* *- ben Azrailimcanını almaya geldim der* *şöför alaycı bir tavırla* *- sen mi Azrailsin deryaw senin gibi Azrail olurmu hiç der* *yolcu sakin bir tavırla sen daha önce Azrail gördünmüde tarif ediyorsun* *der* *ve ekler yolcu* *- inanmadın bana öylemi derşöför* *- inanmadım tabii deryolcu* *- o zaman 200 metre ileride bir adam daha alacaksın der* *gerçekten de adamın dediği gibi şöför 200 metre ilerde bir yolcu* *daha* *alır* *ama yolcu ön tarafa otururolaylar bundan sonra daha da >* *enteresanlaşır* *şöför yanındakine* *- ee sen klimsin nereye gidersin deröndeki* *- abi ben merkezde biryerde indirirsen çok sevinirim adım* *felanca derşöför* *- yaw şu arkadaki adam bana Azrailim diyo görüyonmu şu herifi* *hem iyilik ediyoz hemde dalga geçiyor zibidi der* *öndeki arkaya bakar ama kimse yokturöndeki* *- abi arkada kimse yokki* *şöför hışımla arkaya bakar ve* *- körmüsün be adam arkada oturuyorya der* *öndeki arkaya bir daha bakar ve* *- abi senin kafan iyimi yoksa dalga mı geçiyorsun derbu sefer* *arkadaki söze girer* *- gördünmü der öndeki beni ne duyabilir nede görebilir der* *şöföre şöför bir anda dizlerinin bağı çözülür bet beniz atararkadaki* *şöföre* *- hadi der arabayı kenara çek 2 rekat namaz kıl canını alacam* *der şöför ağlamaklı çaresiz bir şekilde arabayı kenara çeker ve iner* *arabadan* *sonra* *sonra ne olmuş biliyormusunuz?????* *adamlar arabayı aldığı gibi kaçmışlar) * |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rizede Yaşanmiş Gerçek Olay_*Paylaşım için teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rizede Yaşanmiş Gerçek Olay_*paylasm ıcın tsk muhtesem bıse bu yaa valla |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rizede Yaşanmiş Gerçek Olay_*O Adamın Yerinde Olmasını Hiç İstemezdim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rizede Yaşanmiş Gerçek Olay_*payLaşım için saqoL bunu çqh de yapmışLardı sonRa |
![]() |
![]() |
|