Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuk, işte, lastik

İşte Lastik Çocuk

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İşte Lastik Çocuk

6 yaşındaki çocuk öyle esnek ki dümdüz olup arabanın altından geçiyor İşte böyle

6 yaşındaki lastik çocuk Aniket Chindak görenleri hayrete düşürüyor Tekerlekli pateniyle araba altlarından geçiyor

Daily Mail'de yer alan habere göre Aniket Chindak adlı çocuk henüz 6 yaşında Ama değil yaşıtlarına, büyüklerine bile meydan okuyacak bir özelliğe sahip Aniket, yaklaşık iki yıl önce televizyonda izlediği bir kızın pateninden çok etkilendiğini söyleyerek "Arabaların altında kayan kızı görünce ben de yapmalıyım dedim ve bir süre sadece buna çalıştım Doğru pozisyonu yakalamak için 3 ay çaba harcadım Daha sonra arabaların altından kaymaya başladım ve neyseki hiçbir yerimi yaralamadım" diye ekliyor

18 aylıkken başladığı paten hayatında, şimdi 45 saniyede 57 arabanın altından geçerek rekorlar kıran Aniket'in birçok ödülü de var Babasına göre kaymayı öğrendiğinden beri oğlunun bu işe büyük tutkusu ve yeteneği var Günde yaklaşık 4 saat çalışan Aniket, uzun süre kırılamayacak bir dünya rekoru kırmak istiyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com