Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cinneti, kadının, taciz

Kadının Taciz Cinneti...

Eski 07-25-2007   #1
yosun_26
Icon4

Kadının Taciz Cinneti...

ADANA'da 31 yaşındaki Çilem Yerdekalmaz, telefonla arayarak kendisini sürekli taciz ettiğini öne sürdüğü 39 yaşındaki Zikri Erinç ile onunla birlikte gelen 20 yaşındaki Gözde Uraz'ı buluştukları yerde bıçakla yaraladı Yerdekalmaz, “Devamlı telefon açıp benimle buluşmak istiyordu Bu işi bitirmek için buluştum Gittiğimde öpüşüyorlardı Peşimi bırakmasını söyledim Yanınki kız bana ‘Ou’ deyince öfkelendim Çantamdaki bıçakla ikisini de yaraladım'' dedi
Eşinden ayrı yaşayan kuaför Çilem Yerdekalmaz, iddiaya göre, bir süre önce kendisine arkadaşlık teklif eden evli ve 2 çocuk babası Zikri Erinç'in bu isteğini geri çevirdi Erinç, sık sık Yerdekalmaz'ı telefon arayarak tacizini sürdü Taciz telefonlarından çılgına dönen Yerdekalmaz, konuşmak için kendisini çağıran Erinç'le dün gece Mavi Bulvar'da buluşmaya gitti Yerdekalmaz, Şehit Temel Cingöz Lisesi önünde saat 0100'de buluştuğu Erinç ve yanındaki Gözde Uraz'ı çıkan tartışmanın ardından bıçakla yaraladı Ayağından yaralanan Erinç ile karnından bıçaklanan Uraz, Adana Numune Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı
Çevredekilerce yakalanarak polise teslim edilen Çilem Yerdekalmaz, gözaltına alındı Poliste verdiği ifadesinde, namusu için olayı gerçekleştirdiğini iddia eden Yerdekalmaz, “Zikri, evli ve 2 çocuk babası Kendisini daha önceden tanıyordum Bana aşık oldu Kendisine yüz vermeyince beni telefonla taciz etmeye başladı Başaramayınca bu kez bulduğu kızla beni kıskandırmak istedi İstemediğim birini niye kıskanayım? Olay günü bu işi bitirmek için isteğini kabul ettim Buluşma yerine gittiğimde öpüşüyorlardı Zikri'ye peşimi bırakmasını söyledim O sırada yanındaki kız bana ‘Ou’ deyince öfkelendim Gözüm dönmüştü Çantamdaki bıçakla ikisini de yaraladım Namusum için kim olursa olsun bıçaklarım'' dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-25-2007   #2
angelesdream

son dönemlerde artan taciz tecavüz gasp vb olaylara karşı önlemler alınmamakta hala ısrar ediliyor nedense
burdaki kadında dayanamamış anlaşılan
haber için teşekkürler yosun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com