![]() |
1 Milyonuncu Grande Punto Üretildi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 1 Milyonuncu Grande Punto Üretildi1 milyonuncu Grande Punto üretildi Fiat'ın küçük sınıfta yer alan başarılı temsilcisi Fiat Grande Punto'nun 1 milyonuncusu, İtalyan üreticinin Melfi Fabrikası'nda geçtiğimiz günlerde üretim bandından indirildi ![]() Fiat’ın küçük sınıfta yer alan başarılı temsilcisi Fiat Grande Punto’nun 1 milyonuncusu, İtalyan üreticinin Melfi Fabrikası’nda geçtiğimiz günlerde üretim bandından indirildi ![]() ![]() ![]() İtalyan otomobil üreticisi Fiat’ın gerek sportif tasarımı gerekse zengin motor/şanzıman kombinasyonu ve etkileyici yürüyen aksamıyla sınıfınında rekabet gücünü arttıran Fiat Grande Punto modelininin 1 milyonuncusu, İtalya’da bulunan Melfi Fabrikası’nın üretim bandından indirildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Türkiye’de satışa sunulduğu 2006 yılından 2008 Ekim ayı sonuna kadar olan süreçte 23 bin adete yakın satılarak küçük sınıfın en gözde ve popüler otomobillerinden biri olmayı başaran Fiat Grande Punto, son olarak Ağustos ayında yeni donanım versiyonlarını da içeren bir makyaj operasyonuyla yenilenmişti ![]() ![]() Bu makyaj operasyonuyla birlikte isteğe bağlı olarak sunulan gövde stickerlarını tercih ederek aracını kişiselleştiren müşteri oranının hızla % 14’e yükseldiği belirtilerken, Fiat Grande Punto müşterilerinin dünya çapında % 30’nun ise Blue&Me sistemini tercih ettiği de açıklandı ![]() Mynet |
![]() |
![]() |
|