Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
araba, avrupa, fiyatları, ikinci

Avrupa Da İkinci 2. El Araba Fiyatları

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Avrupa da İkinci 2 El Araba Fiyatları

Avrupa da ikinci el otomobil fiyatları tahmin edemeyeceğiniz kadar ucuz Hatta okadar ucuz ki avrupa birliğine girmiş olsak yerli araba üreticileri ne yapacak acaba diye düşündürüyor insanı Biliyorum hemen bize ne onlardan zaten şimdiye kadar köşeyi döndüler diyecekssiniz Eh haksız da sayılmazsınız hani

Neyse bu çetrefilli konuları geçelim

Yukarıdaki resmi görünen BMW X5 suv yanı jeep 2001 model

20 gündür bir internet sitesinde müşteri bekliyor Ve tabi beklemeye devam ediyor Sunruf,deri koltuklar 4 çekiş vs vs hepsi var araçta Satış bedeli ise sıkı durun 13775 dolar Yanı türk lirası ile yaklaşık 21000 tl

Türkiye de olabilse 3 saniye sonra satılacak bu araç 20 gündür alıcı bekliyor

Aynı model aynı özelliklerde bir araç Türkiye de ne kadar ediyor diye baktık

Türkiye'de BMW X5 2001 model araç 55000 tl den başlıyor 70000 tl olanı bile gördük

Avrupa ikinci el piyasalarında araçların ne kadar düşük fiyatlı olmasına şaşmamıza hak verdiniz herhalde

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Kesinlikle Avrupa 'da 2el oto piyasasında fiyatlar çok daha düşük

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com