Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çalar, mp3, oto, transmitter, ucuz

En Ucuz Oto Mp3 Çalar Fm Transmitter

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

En Ucuz Oto Mp3 Çalar Fm Transmitter

En Ucuz OTO MP3 ÇALAR FM TRANSMİTTER 2793 TL

Normal kaset teyp çaları olanlar için MP3 dinlemek için süper bir buluş aslında adını tam koyamadığımız FM Transmitter cihazları

Cd çalar yada mp3 çalarınız olmadan otonuzun çakmağını kullanarak mp3 dinlemeye yarayan bu çihazların son günlerde inanılmayacak fiyatlara satıldığını öğreniyoruz

Daha önceden en ucuzları 50-60 TL idi fiyatı bu aletlerin

En son indirimli fiyatını duyduğumda bunu duyurmalıyım ihtiyaçı olanlar almalı diye düşündüm FOREX CFT-626B YENİ KLASÖR SEÇMELİ 2GB SAMSUNG DAHİLİ HAFIZA+USB BELLEK+SD/MMC KART GİRİŞLİ alet kdv de dahil 2793 TL ye satılıyorHemde 242 tl den başlayan taksitlerle

Ayrıca bu çihazın özellekleri de gayet yüksek

GB ta kadar dahili belleği var Ayrıca SD/MMC kartları okuyabiliyor

3 Boyutlu ses kodlama( Bu özellik bas ve tizleri daha güçlü verir)

8 Bant equalizer

Çalan şarkının adını gösterme

Kaçıncı şarkı olduğunu gösterme Kaç dakika oldu , kaç dakika kaldı gibi bir çok görseli bir arada veren bir LCD elranı da var

Bu cihazdan almayı düşüneenler şiddetle tavsiye ederiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com