Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2009, işte, mclaren, mercedes, mp424

İşte Mclaren Mercedes Mp4-24 2009

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İşte Mclaren Mercedes Mp4-24 2009

İşte McLaren Mercedes MP4-24 2009

McLaren Mercedes takımı 2009 sezonunda yarışacağı aracı MP4-24'ü bugün Woking'de tanıttı Lewis Hamilton ve Heikki Kovalainen'in McLaren Teknoloji Merkezi'nde örtüsünü kaldırdığı MP4-24 2009 sezonunda 1 ve 2 numaralarını taşıyacak

Şu ana kadar yeni araçlarını tanıtan Ferrari ve Toyota'da olduğu gibi, yeni McLaren'da da geniş ön kanatlar ve oldukça dar arka kanat ilk göze çarpan değişikliklerden

McLaren patronu Ron Dennis MP4-24'ün lansmanında yaptığı konuşmada, yeni düzenlemeler nedeniyle aracı hazır hale getirmek için her zamankinden daha fazla çalışmak zorunda kaldıklarını ifade etti

Dennis, "Elbette, bu durum tüm takımlar için sözkonusu Dolayısıyla bunun, diğerleri için daha az zorlayıcı olduğunu söyleyemeyiz Kapsamlı kural değişiklikleri, kapsamlı bir çalışmayı da beraberinde getiriyor Yeni düzenlemeler, son 15 yıl içinde gördüğümüz en büyük kural değişiklikleri" dedi Dennis konuşmasına şöyle devam etti:

"Bu durum, organizasyon yapımızda teknoloji uzmanlarını gerekli kılıyor Bununla sadece mühendisleri kastetmiyorum; bunlar içinde, düzenlemelere yönelik duyulan ihtiyaçları kavramsallaştırmak ve herşeye sıfırdan başlamak için, bilimadamları da bulunuyor"

"Durumu yanlış anlayabileceğiniz yerler var, eğer yanlış yaparsanız bunu geri döndüremezsiniz O yüzden MP4-24, uygun şekilde kavramsallaştırılmış bir araç"

"Aynı zamanda, güzel görünümlü bir araç yapmaya da çalışıyorsunuz Aracınız göründüğü kadar iyi giderse, bu yüzlerce kişinin çalışmasının ortaya koyduğu devasa bir sonuç olur Yeni paket, yarın pistte sürüş yapabilecek tümüyle çalışır durumda bir araç"

"Fakat bu ikinci araç, birincisi zaten şu an Portekiz'de Dolayısıyla ilk grand prix'ye kadar zamana karşı yarışmak için oldukça iyi bir pozisyonda olduğumuzu düşünüyoruz Bu süreç, sezonun geri kalanı için temel teşkil edeceğinden çok kritik olacak"

Mercedes Motorsporları Başkanı Norbert Haug da, şirketin şimdiye kadar hiç böylesine sıkı bir çalışma içinde olmadığını ifade etti

Haug ayrıca, "Brixworth ve Stuttgart'daki elemanlar çok sıkı şekilde, gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor Daha önce hiç böyle birşey görmemiştik Woking'deki fabrikada da durum aynı Köklü kural değişiklikleri oldu, gerçekten de çok fazla sayıda kural değişikliği yaşadık Çalışanların harika bir araç ürettiklerini düşünüyorum Yarın ilk olumlu sonuçları göreceğimizi umuyorum" diye konuştu

Aracın örtüsünü indiren ve sezon 1 numaralı araçla yarışacak olan dünya şampiyonu Lewis Hamilton ise takımın müthiş bir araç üretmeyi başardığını belirterek, "Yapılan tüm bu çalışmaların nihai sonucunu görmek harika" dedi
Ismail Bakal:

Takım arkadaşı Heikki Kovalainen ise, "Lewis'in düşüncesine katılıyorum Harika görünüyor Kural değişiklikleri ne olursa olsun, takım güzel bir araç yapmayı başardı" şeklinde konuştu

Yeni araç yarın Pedro de la Rosa ile ilk test sürüşüne çıkacak İspanyol test pilotu ise yeni aracın ilk sürüşünü yapacak olmaktan dolayı heyecanlı olduğunu söyleyerek, "Geçen seneki lansmanda söylediğim gibi, takımın, bu muazzam çalışma göz önüne alındığında, bu şansı ve sorumluluğu bana vermesinden dolayı onur duyuyorum" dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com