Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fordu, general, karlılıkta, motor, solladı

General Motor Karlılıkta Ford'u Solladı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

General Motor Karlılıkta Ford'u Solladı

General Motor karlılıkta Ford'u solladı

ABD'li otomotiv şirketi General Motors (GM) üçüncü çeyrekte 2 milyar dolar kar etti

GM'den yapılan açıklamada, şirketin aynı çeyrekte gelirleri 34,1 milyar dolar oldu Geçen hafta 13 milyar dolar hisse satışı yapma planı açıklayan şirketin üçüncü çeyrekteki karı, aynı çeyrekte 1,7 milyar dolar kar eden Ford'dan daha fazla oldu

Geçen yıl küresel kriz nedeniyle iflas koruma başvurusunda bulunan GM, ABD hükümetinden 50 milyar dolar destek almıştı

Washington yönetiminin yüzde 60,8'ini elinde bulundurduğu şirket, şimdiye kadar hükümete 9,5 milyar dolar ödeme yaptı GM hisse satışından elde edeceği gelirle daha fazla ödeme yapmayı planlıyor

GM, üçüncü çeyrekte Avrupa hariç bütün bölgelerde güçlü kar elde etti Avrupa'da Opel ve Vauxhall markalarını bünyesinde bulunduran GM, bu bölgede söz konusu çeyrekte 559 milyon dolar zarar etti

GM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Chris Liddel, şirketin ''önemli oranda ilerleme'' sağlamaya devam edeceğini söyledi

AA

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com