![]() |
Hyundai Euro 2008'E 140 Milyon Dolar Yatırdı Motorlu Araçlar Dünyası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hyundai Euro 2008'E 140 Milyon Dolar Yatırdı Motorlu Araçlar DünyasıHyundai Euro 2008'e 140 milyon dolar yatırdı EURO 2008'in en büyük sponsorlarından biri olan Hyundai, bu yılki organizasyon için tam 140 milyon dolar yatırım yapmış ![]() Koreli otomotiv devi Hyundai Motors Company, geçtiğimiz yıl Türkiye'de Kibar Holding'le ortak olduğu Hyundai Assan'daki çoğunluk hisseyi alırken verdiği sözleri yerine getirmeye hazırlanıyor ![]() ![]() Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Hyundai Assan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, 2010 yılından itibaren yeni model yatırımı ve buna bağlı olarak kapasitenin artacağını belirterek, "Karşılıklı verilmiş sözler var ![]() ![]() Yeni model belli olacak Kibar, Hyundai'nin en küçük sınıfta yer alan modeli Atos'un yerine geliştirdiği ve Hindistan'da üretilen yeni i10 modelinin tanıtım toplantısında sorularımızı yanıtladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Küçük motor vergisi Kibar, Türkiye'de binek araçlara yüzde 37'den başlayan vergiler, hafif ticari araçlara ise yüzde 10'luk verginin uygulandığına dikkat çekerek, "Türkiye'de 5 koltuk 7 koltuk demeden hafif ticarilere düşük vergi uygulanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hyundai Assan Direktörü Yavuz Kim ise yatırım için şu anda ortamın sisli olduğunu belirterek, "Bütün şirketler gibi biz de yatırım yapmadan ayakta durulmayacağını biliyoruz ![]() ![]() Hyundai Euro 2008'e 140 milyon dolar yatırdı Dün başlayan EURO 2008'in en büyük sponsorlarından biri olan Hyundai, bu yılki organizasyon için tam 140 milyon dolar yatırım yapmış ![]() ![]() ![]() Hyundai'nin 'Ayten'i 21 bin 200 YTL'ye geldi Hyundai'nin Hindistan'daki yeni tesislerinde ürettiği küçük sınıftaki küçük temsilci i10 (İngilizce okunuşu Ayten) Türkiye'de 21 bin 200 YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|