Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
deneme, gülan, juke, nissan, otomotiv, sürüşü

Nissan Juke Gülan Otomotiv Deneme Sürüşü

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Forumumuzda Nissan Juke başlığı yok arkadaşlar hemen açıkları kapatalım Gülan Otomotiv etrafında kısa bir deneme sürüşü yaptık, deneyimi mi kısaca anlatmak istiyorum=)

Öncelikle tasarım konusunda ne düşündüğümü söylemek istiyorum Nissan Juke mükemmel bir tasarıma sahip Benim de resimleri ilk gördüğümde şüphem vardı ama bu aracı Quashqai'ye tercih etmemin nedeni sıradışı tasarımı Motor gücü veya donanımı beni çok ilgilendirmiyor Gülan Otomotive gittiğimizde sıra vardı aracın gelişini bekledik inanın uzaktan görünce bile heyecanlanıyor insan Ben bayan olarak Nissan Juke kullanırken hiç zorlanmadım Direksiyona ilk oturunca az da olsa ne nerde bakma ihtiyacı duyuyorsunuz tabii ama ondan başka duraksama olmadı

Nissan Juke kullanan arkadaşlar varsa bizi daha çok bilgilendirebilirler mi?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

araç müthiş beğenmeyenler bu aracı anlamayanlardır zaten Nissanın tüm modelleri önce uzak tutar insanı sonra aşığı olursun bir daha satmaz ve torunlarına bırakırsın başlık için teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com