![]() |
İbrahima Yattara / Soru - Cevap |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
![]() İbrahima Yattara / Soru - Cevap![]() İstanbul takımlarından transfer teklifi gelse kabul edermisin? OSMAN KAR / ALMANYA Yattara: Trabzonspor’la 2 yıllık sözleşmem var ![]() ![]() ![]() Sağlık durumunla ilgili bilgi verirmisin? HALİL İBRAHİM AYHAN / TOKAT Yattara: Sakatlıktan çıktım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yattara öncelikle çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ![]() ![]() EMRAH GENCAN / ANKARA Yattara: Takım içinde iyi bir uyum var ![]() ![]() ![]() Trabzonspor'dan gitmeyi düsünüyormusun? EMRE SEYHAN / İSTANBUL Yattara: Sözleşmem bittiğinde önce Trabzonspor ile konuşacağım ![]() ![]() ![]() Çok kaliteli bir oyuncusun ![]() BİLAL AYYILDIZ / SİVAS Yattara: Şu an için tek düşüncem önümüzdeki maçlarda takımıma faydalı olabilmek ![]() ![]() Yabancı futbolcular nedense Trabzonspor'a gelince kariyerlerinin en kötü senelerini yaşıyorlar ![]() ![]() EMRE ULUSAN / İSTANBUL Yattara: Trabzon’da çok mutluyum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sakatlığın süresince Trabzonspor'un maçlarını izlerken neler hissettin? HİLMİ TUNAHAN BOZKURT / İSTANBUL Yattara: Ligin ilk yarısında Denizlispor maçında kötü bir sakatlık yaşadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ronaldinho’ya benzetiliyorsun bu nasıl bir duygu? YASİN ORMAN / İSTANBUL Yattara: Çok güzel ![]() ![]() Olağanüstü yeteneklerinle bize hasret kaldığımız şampiyonluğu yaşatacak mısın? HÜSEYİN ÖZTÜRK/ İSTANBUL Yattara: Bunun için elimden ne geliyorsa yapmaya çalışacağım ![]() Fenerbahçe’den çok ciddi bir teklif gelse oraya transfer olmayı düşür müsün? ENES ŞAHİNTÜRK / İSTANBUL Yattara: Öyle bir düşüncem yok ![]() ![]() ![]() Türk vatandaşı olmayı düşünüyor musun? YASİN BERBER / MARDİN Yattara: Trabzonspor’da 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Apoel maçında son dakikada gol attığın da neler yaşadın? ONUR ÜÇÜNCÜ / GORİNCHEM Yattara: Hayatının golünü Apoel’e karşı attım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|