Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cruiser, dünyası, motosiklet, zealsun

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Motosiklet Dünyası

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

modelle ilgili bir çok yorum yapıldı ancak hepsi dağınık duruyorMotosohbet bölümü altında modelle ilgili yorumlar yapılmışNe resim ne de teknik bir bilgi varDetaylı bir topic açıp bu modeli kullanan arkadaşların buradan devam etmesini sağlamak istedim

Ewet gelelim modele

ÖN LASTİK:300X18

ARKA LASTİK:350X18

MAX GÜÇ KW/R/MIN:9,5/9000

SİLİNDİR HACMİ:TEK SİLİNDİR 149,50CC

MAX TORK NM/R/MIN:11,3/7000

SOĞUTMA SİSTEMİ:HAVA+YAĞ SOĞUTMA

TİTREŞİMİ ENGELLEYİCİ KRANK BALANSÖR SİSTEMİ

Ayrıca motorla beraber gelen aksesuar modelleri de çok zenginÖn Cam-Koruma Demirleri-Sis farları-Sissy Bar-Ayak Koyma Pedalları-Arka Çanta Takma Demirleri-Çamurluklar üzerinde metal şeritler-Yüksek ve çaylak gidon-Kauçuk kaplamalı elcikler-Kırılmaya karşı esnek sinyallar

Bunun dışında Km saati-Devir Saati-Akü göstergesi-Benzin göstergesi-Sinyal,Uzunlar ve Boş vites gösterge lambaları mevcut

İthalatçısının internet adresi:

wwwpolen-trcom

Kullanan arkadaşlar resimleri de ekleyip bizi bilgilendirirse seviniriz

Herkese keyifli sürüşler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com