Maxi Scotter |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Maxi ScotterMaxi Scotter ![]() ![]() Motosiklette bir adet analog merkezi hız göstergesi ve her iki yanındada LCD ekran hız devir ve batarya durumunu gösterir göstergeler yer alıyor Motosikletteki motor dahil tüm ekipmanların birbiri ile ileişim halinde olduğu BMW ve bir kaç markanın daha uyguladığı CAN BUS haberleşme sistemi ile herhangi bir laptop vasıtası ile software üzerine bağlanabileceğiniz interface diagnostic bağlantı bulunuyor![]() ![]() Önde ve arkada disk frenler teleskobik amortisör ve pirelli lastikler ve hafifletilmiş aliminyum şasi standard donanımı oluşturuyor![]() ![]() ![]() ![]() Motosiklet 100 saatte 100 km son sürate sahip ve 0-80 km hızlanması 6,8 saniye 24 ay garanti süresi bulunan motosikletin elektrik enerjisi kullanımı dolayısıyla egzoz emisyonu sıfır![]() ![]() Mesleğim gereği ben aslında endüstride bilinen ve geniş kullanım alanı sunan teknolojik altyapısıyla geliştirildiği ve motosiklete uyarlandığında başarılı olacağını düşünüyorum![]() ![]() Mevcut teknolojisinin sağlamış olduğu bağlantı imkanları sürücüsü (Kontrol ünitesi) ve haberleşme sistemi ile çok kolay bir biçimde motosiklete müdahale edilebileceği ve teknik oranların düzenlenebileceğini arıza tespiti uzun ömürlülük ve verim anlamında motosiklet-teknoloji adaptasyonu sağlandığında gelecekte yaygınlaşacağına inanıyorum![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vectrix saatte 125 mil son sürate ulaşabilen superbike olarak tanımladığı alttaki Consept üzerindede çalışmalarını sürdürüyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|